2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستای خانمش میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 137 پست
ببین یهو ۱۸ ساعت میخوابه  تو خونه عصبیه  بعد دیشب با اون خانم میخواست بره سمینار بعد ۲ ه ...

دقیقا شوهر منم همینه. اینا خیانت کارن. من دو تا بچه کوچیک دارم، موندم چجوری جدا شم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مردا وقتی خیانت میکنن

زنشون به روشون بیاره  بدتر عصبی میشن و میندازن گردنه زنه که تو مشکل داری 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چطور با این مسائل کنار بیام  ۱۲ ساله ازدواج کردم  اوایل اندازه چشمام اعتماد داشتم  ...

یه کاربر همینجاست دوستای آقا زیاد داره متاهل هم هست بجه هم داره 

گفت قرار بود ابن هفته بریم پول پارتی با دوستام بدون شوهرم 

شوهرم گفت باید با من بیای مراسم ختم زن دوستم باهاش دعوام شد چرا منو به زور جایی ک نمیخوام میبری 

بعضی مردا از اون ور بوم افتادن 

نه از شوهر اون کاربر نه از شوهر شما 

واقعا آدم باید با یکی شبیه خودش ازدواج کنهذ

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خب درمانش کن خودتو تو زندگیش پر رنگتر کن 

تحت درمانه 

چی بگم اخه 

ما مشکل زیاد داشتیم با هم 

میگه یکی روانشناسی بلده 

یکی درکش بالاست 

تو این ۱۲ سال هر کاری کردم 

ولی یواشکی میره بیرون باهاشون بعد میگه عادیه 

تو مشکل داریمن کار بدی نمیکنم

افسرده هست و انقدر میره میگرده 

شانس اوردی افسرده هست وگرنه  تعداد دوست دختراش بیشتز بود.

خودش بهت میگه افسرده هستم 

چرا با هم بیرون نمیرید

من اصلا موافق این که میگن تو هم دوست پسر بگیر و باهاشون وقت بگذرون نیستم. 

ولی زندگیتو درست کن 

بگو  منم میام

بیشتز محبتش کن تا جذب خودت بشه 

تحت درمانه  چی بگم اخه  ما مشکل زیاد داشتیم با هم  میگه یکی روانشناسی بلده  ...

چطوری و کجا آشنا شدید و تو دوران آشنایی و نامزدی هم همین بود ؟! 

راهنماییی کن تا باقی مجردا چنین عتیقه ای گیرشون نیاد 

نمد چرا ولی ازت وایب خوبی میگیرم

عزیزم 🥺🤍😍بیا بغلم 🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋