2777
2789
عنوان

ادرار سوختگی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 29 پست
منم درگیرشم هر چی بگم زدم فایده نداره بچه داغون شده  برا اینم اول جوش بود الان اون جوش هاهم سا ...

عزیزم من از نوزادیش این مشکلو داشتم اونا دونه ها قارچه بوه من زیادی حساسه کلی پوشک عوض کردم کلی کرم زذم فایده نداشت رفتن دکتر دوتا پماد زینک و یکی دیگه داد هنوز جلدشو دارم باهم دوتارو روهم میزدم سرییییع خوب شد و ازونموقع که خشکش میکنم کامل دیگه هیچ مشکلی تداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من از نوزادیش این مشکلو داشتم اونا دونه ها قارچه بوه من زیادی حساسه کلی پوشک عوض کردم کلی کرم ...

خداروشکر بخدا دیگه درمونده شدم فقط بهتر میشه خوب نمیشه

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

من وندتا پماد دارم میزنم خوبن ولی کالاندولا نمیزنم یمدت زدم تاثیر نداشت،یدونه کرم تالک که مث همون پودر بچه قدیم ولی الان بصورت پماد شده که دیگه ذرات نداشته باشه یدونه دیکه مخصوص ادرار سوختگیع عالیه با یبار قرمزی کامل برطرف میشه

من وندتا پماد دارم میزنم خوبن ولی کالاندولا نمیزنم یمدت زدم تاثیر نداشت،یدونه کرم تالک که مث همون پو ...

هر وقت تونستی برام بفرست گلم مرسی🌹

عهه واقعا

پسر من وقتی به پوشک یا چیزی آلرژی میده اینطور میشه

اکثرا بازش بزار و روزی دوبار بشورش

پیشنهادم پماد ژانوهیل یا هیدروکورتیزونه

پوشک مای بی بی مهربان با پوست رو امتحان کن🌹

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
ن اسمشون بتایپ

یکیش کرم محافظ پای کودک فیروز بعد روش نوشته محافظ کننده و التیام بخش در برابر ادرار سوختگی و التهابات پوستی

یکی دیگه هم کرم تالک کودک فیروز بدون خطر تنفس ذرات پودر بعد نوشته حاوی مواد خنک کننده جذب سریع و ضد التهاب 

برای قارچ که دونه دونه میشد هم دکتر براش زینک اکساید و تتراسایکلبن نوشت ک وقتی کامل خشکش کردم اول تتراسایکلین رو میزدم بعد یه لایه نازک زینک میزدم دوسه روزه اون پوست پر دونه سرخ وحشتناک ملتهب رو خوبه خوب کرد این ولی برای ادرار سوختگی همون دوتا عالین و اینکه هربار بشورش با باد ملایم سشوار خشکش کن مخصوصا اگر دختره بعد هربار هم ک پی پی میکنه با صابون بچه بشورش ک خودش دارای کالاندولاس بعد همین روال خشک کردن و پوشک کردن بااین روش پوشک فله ایی هم بگیری استفاده کنی هیچیش نمیشه

یکیش کرم محافظ پای کودک فیروز بعد روش نوشته محافظ کننده و التیام بخش در برابر ادرار سوختگی و التهابا ...

مرسی عزیزدلم زحمت کشیدی حتما استفاده میکنم

عزیزم واس بچه من خوب شد روغن نباتی نیمه جامد زدم مامانم گفت کامل خوب شده خداروشکر هر نوبت که عوض کردم روغن زدم