2777
2789

یه حرفایی میزنه که اصلا فکر نمیکنه حال من بعد شنیدن اون حرف چجوری میشه! جدیدا سعی میکنم نشنیده بگیرم ولی واقعا بعضی وقتا تعجب میکنم از زنی که ۱۱ سال ازم بزرگتره بچه داره اصلا حواسش نیست چی داره میگه

فقط میگه خودشو خالی کنه!

شما باشید چه برخوردی میکنید؟

خدایا تو یاورم باش💔🥺 اکانت دوممه با این بیشتر درد دل میکنم 🌹😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا به حرفشان توجه نکن

من خودم تو سن پایین ازدواج کردم هر چی دلشون میخواست می‌گفتند چاق میشدم میگفت لاغر میشدم می‌گفتند نمی خوام از خودم تعریف کنم  با اینکه دختر زیبایی بودم اعتماد به نفسم اومد پایین  و هنووز درگیر مشکلات روحی هستم 

متاسفانه نمی دانند با حرفشون زندگی آدم  و روح روان آدم به بهم میریزند

عزیزم چی گفته

برگشته میگه ۳ تومن پول دادی موتو رنگ کردی اصلا بهت نمیاد کارش بد بوده و فلان بیخودی لاکچری بازی دراوردی 

بعضیا عشق پول حروم کردنن من یه تومن دادم مش کردم بعد این همه وقت تکون نخورده

این بعضیا بعضیا رو زیاد میگه تو حرفاش که مستقیم منظورش منم میخوام بزنم دهنشو صاف کنم

برگشته میگه ۳ تومن پول دادی موتو رنگ کردی اصلا بهت نمیاد کارش بد بوده و فلان بیخودی لاکچری بازی دراو ...

بهش بگو من هرجایی نمیرم موهام رنگ کنم موهام آسیب ببینه  مویی که فقط خوش رنگ هست دلیل برای سلامت مو نیست خیلیا موهاشون رنگ که دوست دارند درمیاد ولی نمی دانند موهاشون نابود شده 

بهش بگو من هرجایی نمیرم موهام رنگ کنم موهام آسیب ببینه  مویی که فقط خوش رنگ هست دلیل برای سلامت ...

بخدا موهام آخ نگفته انقدر لطیف و خوب شده  و ریزش نداره

حالا موها خودش میره حموم میاد خشک میشه سیم اسکاچ شده

خب من بالیاژ کردم رنگساژ میزارم زود میره هر ماه باید برم

حالا این چرا سوخته موها من زردی داده

برگشته میگه ۳ تومن پول دادی موتو رنگ کردی اصلا بهت نمیاد کارش بد بوده و فلان بیخودی لاکچری بازی دراو ...

حتما موهات خیلی قشنگ شده داشته از حسادت منفجر میشده

وگرنه کسی ک حسادت نکنه هیچوقت اینجوری نمیگه . حتی اگه بدم شده باشه طرف یه جوری میگه ناراحت نشه

حتما موهات خیلی قشنگ شده داشته از حسادت منفجر میشده وگرنه کسی ک حسادت نکنه هیچوقت اینجوری نمیگه . ح ...

من ۳۰ سالمه

اون ۴۱ سالشه! چجوری دلش میاد؟ فکرم در گیره 

حالا بگی میگه از خوبی گفتم خواهرتم دیگه😐

[QUOTE=306177751]بخدا موهام آخ نگفته انقدر لطیف و خوب شده  و ریزش نداره حالا موها  پس عقد ...

من اصلا دلم نمیخاد وارد بازی خاله زنکی اینا بشم

ولی خییییییییلی نابودن خیییییلیییییی