2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلبستش شدم هفت سال نمیدونم چرا اینجوری شد خیلی خوب بودیم بخدا انگار چشم شدیم 🥲

وابسته ای وگرنه عاشق نیستی اگ عاشق بودی اعتماد داشتی بهش،بهش شک نمیکردی چک نمیکردی نگران نبودی برای رابطه 

این عشق نیست وابستگیه خودتو نابود نکن از تجربه خودم دارم میگم بهت بدا پشیمون میشیااا

وابسته ای وگرنه عاشق نیستی اگ عاشق بودی اعتماد داشتی بهش،بهش شک نمیکردی چک نمیکردی نگران نبودی برای ...

خب اگه پیگیر نبودم که الان این موقع چرا باید آنلاین باشه بعدش آف بشه تا من پیام دادم بعدش بگه من ایمورو حذف کردم خیلی وقته شما بگو

فک کن ازدواج کردید بعد ۷ سال گفت نمیخامت اونقت دادگاه و نفقه و مهریه و ابروم رفت و چجوری به کی بگم ...

یک چیز بگم آبجی من خیلی خودمو خورد کردم بخدا تک بچه هم هستم چیزی کم وکسر ندارم اونم از من سر تر نیست بهش امشب گفتم منو از زندگیت ننداز بیرون انگار من اشتباه کرده بودم که اینو گفتم 🥲دلم برای خودم میسوزه 

وقتی خودش داره میگ نمیخام دیگ این رابطه 100ساله هم باشه بی فایدس

آخه غروب گفت دوست دارم نمیدونم به کدوم حرفش باور کنم هرچی میشه میگه ناراحتی برو مشکل داری برو قبلا اینجوری نمیگفت غروب گفتم میخوای بمونم یا نه گفت آره بمون نمی‌دونم چیکار کنم چرا اینجوری شد خیلی خوب خیلی یهو اینجوری شد الان ده روزی میشه

آخه غروب گفت دوست دارم نمیدونم به کدوم حرفش باور کنم هرچی میشه میگه ناراحتی برو مشکل داری برو قبلا ا ...

ببین فایده نداره کسی ک میگ برو دیگ برات تموم بشه دیگ برات هیچ بشه اگ واقعا بخادت هیچوقت این جمله رو نمیگ بنظرم برو وقتی با زبون بی زبونی ب روت میاره 

ببین من نمیگم نمیفهممت منم همنقد سال تو رابطم ولی نذارایتجوری برخورد کنه ک وای ب حال بعدا این طرز برخوردش واقعا بده بذار فک کنه تو هم غرور داری تو رو باید بااحتیاط پیش خودش نگه داره ن اینجوری ک بگ برو ینی چی اصن این حرف خیلی مسخرس

پس چرا غروب گفت دوسم داره یعنی الکیه؟

نمیدونم غیرقابل پیش بینین ولی یجور جواب این حرفشو بده ک اگ بخای تنبیهش کنی واقعا بفهمه دفعه دیگ این حرف از دهنش درنیاد چن روز نباش برو بعدم بگو خودت گفتی بذاربیادمنتتوبکشه