2777
2789
یک چیز بگم آبجی من خیلی خودمو خورد کردم بخدا تک بچه هم هستم چیزی کم وکسر ندارم اونم از من سر تر نیست ...

ببین جلو ضرر هر وقت بگیری منفعته

نمیدونم چند سالته

ولی مطمینا تو امروز تو ۷ سال پیش نیستی

طرف مقابلت هم همینطور

امروز وقتی ادما عوض میشن معیاراشون عوص میشه

ممکنه ۷ سال میش معیار طرفت صداقت بوده

دنبال یکی بوده باهاش وقت بگزرونه

ولی امروز دنبال پلنگ های متفاوته

دنبال ادم های متنوعه

تو ۷ سال جامعه ما خیلی فزق کرده اینهمه رنگ و وارنگ های بیرونی این همه خیانت چه زن چه نرد

نشون میده سلیقه ادم ها متفاوت شده

ادم ها خیلی دنبال ازدواج نیستن

ازدواج هزینه داره

رابطه جنسی خیلی راحت با صیقه و .... مبشه برطرف کرد

هر شب با یکی و همبشه شاد باشی الکی بهت گیر نده

هر جا بری هر کار خاستی بکنی

هیچ کسم بهت گیر نده

پولم خرجش نکنی

فقط موقع نیاز بهش رجوع کنید تموم

وقتی کانالای طرفت اینه خب تکلیف معلومه دیگه

ببین من نمیگم نمیفهممت منم همنقد سال تو رابطم ولی نذارایتجوری برخورد کنه ک وای ب حال بعدا این طرز بر ...

آخه میدونی اصلا نمیدونم کاراش مشخص نمیکنه واقعا دوستم داره یانه قبلا نه الانو میگم چند شنبه خواب درست ندارم همش گریه و ناله تو اتاقم تک وتنهام نمی‌دونم داره بهم خیانت میکنع یا نه نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نا امیدت کنم اما بهتره بپذیری که اونقدر که تو وابسته ای اون هستی اون نیست.مردا پیچیده نیستن مثل ما زن ها و اگه بهت گفته نه بمون فقط در این حد تو زندگیش جا داری ..که تو بگی بمونم و اونم بگه اره.در حالیکه تو هیچوقت نباید انقدر خودتو تحقیر کنی که این سوالو بپرسی ..اون اگه واقعا بخوادت خودش باید واقعا برات بجنگه...

ببین جلو ضرر هر وقت بگیری منفعته نمیدونم چند سالته ولی مطمینا تو امروز تو ۷ سال پیش نیستی طرف مقا ...

درست میگی من نمیدونم الان باید چیکار کنم بعد این همه وقت برم اگه برم قلبم چی خیلی سخته همیشه بهم میگفت دوست داشتن من ازتو بیشتره قسم خوردیم هیچکدوم جا نزنیم همش نگرانم بود که نکنه تو دانشگاه یا جایی یکی طرفم بیاد مخمو بزنه اشکام بند نمیاد تهش انگار همه چی برعکس شد🥲

الهی عزیزم

کاملا حق داری

ترک کردن یه اوم مثل ترک کردن سیگار اعتیاد اوره

سک س هم باهاش نداشته باشی احتمالا تو بقلش بودی دیگه

میدونی قدم اول اون هورمون ها اذیتت میکنه

بعد از یکی دو روز جون بهش نیاز داری 

هی گوشی چک میکنی میخای صداش بشنوی

منتظری یه پیام بده

پدرت در میاد

ولی اشکالی نداره بقولی ژهرش باید از بدنت در بیاد

به جاش از اینکه هی پیلش بشی و اخرش پرتت کنه کنار که بهتره

خودت انتخاب کن تموم شه بره

به اونجای نن ش بابا بیخیال بگیر بخاب بعدا خندت میگیره به اینا  چند سالته

کاش بگذره کاش اگه خدا داره میبینه عشقش واقعی نیست همه چی تموم بشه من ۱۷سالم بود باهاش آشنا شدم الان ۲۲سالمه دارم میرم تو ۲۲ اونم ۲۸سالشه🙂