2777
2789
پس حق داری هرچی هم دلت بگیره اندفه کوتاه نیا تا یه فکر اساسی بکنه الان مردا دو شیفت کار میکنن بازم ...

داداشم پیشنهاد داد باهم سوپرمارکت بزنن مامانم گفت پولشو من میدم از تنبلیش قبول نکرد کلا قرار بود از ساعت ۷تا ۱۲ وایسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم‌منم همینه یعنی از اینه؟نوشابه دلسترم زیادمیخوره پارسال تری گلیسیدش بالا بوپ

اره خیلی خیلی اثر میذاره همسر من یه بار حجامت کرد و شربت سکنجبین عسل استفاده کرد یه دوره 

خیلیییی بهتر شد ولی داروی شیمیایی خیلی روش جواب نداد 

کارمند بانک خیلیم سخت نیس کلا تنبلها پنجشنبه ها زود میاد خونه کلا خوابه جمعه ها کلا خوابه بقران من ب ...

اتفاقا از شغل‌های سخته اکثرا دیسک گردن میگیرن 

یعنی اجازه نداره آخر هفته استراحت کنه

مگه غلام حلقه به گوشه بیچاره

همین چون خوابید قهری رفتی خونه مامانت جلل الخالق😂😂😂

عزیزم تمام پست بهونه مگه خواب زیادی کم چیزی کلا خوابه نه حرفی نه محبتی زندگی مشترک اینه آقا کلا بخوابه منم تک و تنها تو خونه بشینم؟؟؟

همینطوری قهر کن برو خونه مامانت تا یکی پیدا کنه بذاره جات اونوقت میگی کاش میخوابید. سر چه چیزای بیخودی زندگیتونو ول میکنید . آدم عاقل صحبت میکنه. شاید بیماری ای داره شاید خستس

اتفاقا از شغل‌های سخته اکثرا دیسک گردن میگیرن  یعنی اجازه نداره آخر هفته استراحت کنه مگه غلام ...

چه ربطی داره مگه من گفتم استراحت نکنه هرچیزی به اندازه خوبه این دیگه شورشو در اورده

کارمند بانک خیلیم سخت نیس کلا تنبلها پنجشنبه ها زود میاد خونه کلا خوابه جمعه ها کلا خوابه بقران من ب ...

اتفاقا شوهر عمه منم کارمند بانک هست و به شدت پرخواب

تو قسمت تحویلداری هست و استرس شغلیش زیاده

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍