2777
2789

دوتا دختر دارم.نه ساله و پنج ساله.مثل هر مادری دوست دارم خوشبخت بشن و عاقبت بخیر.و خواستگارای خوبی داشته باشن و ازدواج موفقی داشته باشن.

به نظرتون از همین حالا من و رفتارای من چه تاثیری تو این قضیه داره. چیکارا باید کنم؟

دوست دارم دومادام از نظر شخصیت و وضع مالی بالا باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری از همین تریبون دختراتو بدبخت میکنی از الان دنبال شوهری با وجود حضورت تو نی نی سایت به جا اینک ...

به فکر درس و اشتغال و استقلالشون هم هستم...

اما ازدواج هم خیلی مهمه

دوماد با شخصیت و وضع مالی بالا یکی مثل خودشو میخواد دختراتو باشخصیت و با ادب بزرگ کن تشویقشون کن یه رشته ی خوبی قبول شن شان اجتماعیشون بره بالا یکی مثل خودشون میاد جلو فعلا شوهرو ول کن بشین به درسشون به تربیتشون برس 

یه قانون در طبیعت وجود داره که نتیجه ش اینه ک ان شاءالله بچه خوب و درست و حسابی بار بیاد

قانون اینه که پدر و مادر توی خونه به هم محبت داشته باشن و با هم قهر و دعوا و صدای بلند و..... نداشته باشن

محبت، عاطفه، آرااااامش تو فضای خوووونه

اینا باعث میشه بچه ها درست بار بیان ایشالا

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

عزیزم بهشون بگو درس بخونن و پیشرفت کنن احتیاجی هم به هیچ مردی نداشته باشن

امشب با دخترم صحبت میکردم میگفتم فقط درس بخون و پیشرفت کنه 

ازدواج شتری که در خونه همه میخوابه درس رو به وقتش نخونی از دستت رفته

به فکر درس و اشتغال و استقلالشون هم هستم... اما ازدواج هم خیلی مهمه

عالی گفتین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

تو اگر مادر خوبی هستی اینده دخترات رو در ازدواجشون نبین. بخواه که تحصیلکرده باشن و موفق و خوساخته. خ ...

ازدواج موفق و به موقع از نظر من خیلی مهمه...

در کنارش از نظر درسی و مهارت ها هم خیلی روشون کار میکنم.. انواع کلاسها میرن 

خانماااای ک میگین چرا ب فکر ازدواج بچه ت هستی

پست بعدیم ک تایپ میکنم رو بخونین