2777
2789
عنوان

چقدر منتظرش موندم ولی اون

306 بازدید | 26 پست

که پیش خودم فکر میکردم دوست جون جونیمه هفت ساله باهم دوستیم روز تولدم هیچ کاری برام نکرد

امروز حتی یه تبریک هم نگفت

درصورتی من براش چند روز جلوتر کیک خریدم کادو گرفتم که سوپرایزش کنم بعد بازم روز تولدش استوریش کردم یه عالمه متن ابراز علاقه....

دیدم که انلاین شده مطمئنم اونقدرام سرش شلوغ نبوده

از طرفی اینقدر دلم از بابتش شکسته که نمیدونم چطور این ناراحتیمو نشونش بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اونم مشکلی پیش اومده براش شکست عشقی حادثه ای چیزی...

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

اگه به کسی محبت میکنی دنبال جبران اون محبت از جانب اون شخص نباش اگه به این مرحله برسی یعنی بالغ شدی

و اینکه عزیزم کلا به هر کسی زیاد بها نده و خیلی توجه و تمرکزتو رو بقیه نذار ظرفیت محبت پذیری و محبت کردن آدما با هم متفاوته و در نهایت جز خانواده هیچ کس برای آدم موندنی نیست

من یک دفعه دختر خالم تولدم را فراموش کرده بودالبته میدونستم که سرش شلوغه بازم بهش پیام دادم( شاعر میگه من نگویم که کادویی بگیرید و دلم شاد کنید ولی با یک تبریک خشک و خالی از من یاد کنید)😂😂😂😂

اگه به کسی محبت میکنی دنبال جبران اون محبت از جانب اون شخص نباش اگه به این مرحله برسی یعنی بالغ شدی ...

چقد عاقلی شما 👍

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

منم دلم میخاد برا دوستام تولد بگیرم ولی چون میدونم ممکنه جبران نکنن و ناراحت بشم بیخیال میشم اگرم بخام هدیه بذم بی مناسبت میدم ک اگ جبران نکردن ناراحت نشم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

تولدت مبارک جیگر ❤️❤️🥰😍