2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که بلاگر باشه؟؟؟

457 بازدید | 17 پست

هروقت ریلزارو میبینم تو اینستا

برام جالبه که خانوم دکترای جوون خانوم معلمای جوون و خیلیا تو خیلی شغلها بلاگر شدن .البته نه مثل اون بلاگرهای مزخرف که فقط میخوان زندگی فوق العاده  لاکچریشونو بکنن تو چشم مردم.

اینا فقط از شغلشون و ادمایی که باهاشون سروکار دارن فیلم میگیرت و اصلا مثل اون بلاگرا نیستن.

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بلاگری میکنم ،هم روبیکا هم اینستا 

یه میج اینستاداشتم خونواده شوهرم پیدام کردن پاکش کردم ،اصلا حس خوبی نمیدادبهم زیر ذره بین بودم ،الان یهدونه مخفی دیگه زدم تازه اولاشه 

همونم توروبیکا دارم باهم مدیریت میکنم 

براکسب درآمدنیستا براسرگرمیمه وعلاقه دارم بابقیه حرف بزنم ،خوشم میاد ازاینکار 

من بلاگری میکنم ،هم روبیکا هم اینستا  یه میج اینستاداشتم خونواده شوهرم پیدام کردن پاکش کردم ،ا ...

من خیلی خوشم اومده از این بلاگرایی که با شغلشون بلاگری میکنن.مثلا طرف معلمه پرستاره دکتره خیلی خوب و قشنگن  اینا .بلاگر روزمرگی و اشپزی و طنز زیاد دیدم اما بلاگر شغلا خیلی برام جذابه.همش میگم کاش یه کار درست حسابی داشتم سرو کله زدن با شغلمو منم نشون میدادم خیلی باحاله بنظرم

من خیلی خوشم اومده از این بلاگرایی که با شغلشون بلاگری میکنن.مثلا طرف معلمه پرستاره دکتره خیلی خوب و ...

آره منم دوست دارم ،کلا زندگی واقعی برام جالبتره تا الکی لباس وخرید نشون دادن رو 

نه ،اینجا دردودلا وحرفای خصوصیم هست  بعدا مشکل ساز میشه برام

باشه مرسی.

فقط اینکه چطوری شروع کردی به بلاگری؟

با چهره بلاگری میکنی؟

باشه مرسی. فقط اینکه چطوری شروع کردی به بلاگری؟ با چهره بلاگری میکنی؟

نه عکس خودم نیست اصلا ،عکسایی که دوست دارم رومیگبرم ومتنایی درموردشون مینویسم 

خوشم نمیاد عکس خودم باشه فعلا 

آره منم دوست دارم ،کلا زندگی واقعی برام جالبتره تا الکی لباس وخرید نشون دادن رو 

بخدا خواهرم همش اونارو میبینه که خیلی عالی و فلانن بعد غصه ش میگیره میگه نگاه اینا زندگی میکننا.

اما  من یبارم اون پیجارو فالو نکردم اینقدر رو مخی بودن تازه اگرم فالو کردم زودی انفالو کردم خوشم نمیاد اعصابمو بهم بریزم بخاطر خوشی های فیک اونا