2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این نیاز به دارو نداره.رژیم غذایی رو رعایت کن یک ماه ،دوماه دیگه آزمایش بده بازم 

میگم یه باردیگه ازمایش بدم شایداشتباه شده...اخه من اصلا چیزای شیرین وقندو اینا نمیخورم

غذاهای شیرین آبگوشت و انواع سوپ ها رو کمتر مصرف کن درست میشه منم ۳۴سالمه چن سال پیش قندم رفت روی ۳۰۰ ...

واقعا من اینقد ترسوام که الان فهمیدم فشارم افتاد ولی دروغ نگم بهت پرخوری میکنم غند زیاد میخورم ورزشم نمیکنم یعنی رعایت کنم خوب میشم ؟ ،😭

غذاهای شیرین آبگوشت و انواع سوپ ها رو کمتر مصرف کن درست میشه منم ۳۴سالمه چن سال پیش قندم رفت روی ۳۰۰ ...

من قندم بالاست دارم رژیم میگیرم، چرا سوپ نخوریم؟ من همش دارم سوپ میخورم قندم بیاد پایین

واقعا من اینقد ترسوام که الان فهمیدم فشارم افتاد ولی دروغ نگم بهت پرخوری میکنم غند زیاد میخورم ورزشم ...

اره من بعداز اون قضیه قشنگ آدم شدم  منم آش رشته دوس داشتم قبلاها یه بار دورهمی چندین بشقاب خوردم همون روز حس خفگی پیدا کردم سریعا پیگیری کردم دیدم قندم رفته بالا دیگه بعدازاون رژیم درست حسابی گرفتم همه چی میخورم ولی به اندازه ورزش هم برام در اولویت هست روزی نیم ساعت

منم گرفتم ازمن 102 بود بهم قرص داده حالا میترسم قرصوبخورم

وا برا ناشتا۱۰۲که قرص نمیدن این دیگه چه دکتری بوده مگر اینکه باردار باشی اونم انسولین معمولا میدن ببین رنج آزمایشگاتو بهش دیابت نمیگن میگن پیش دیابت که با رژیم و نخوردن فست فود و زیاد سبزی خوردن کدو سالاد و خوردن نان جو میتونی برطرفش کنی ان شاالله

نمیدونم اخه ازمایشای قبل بارداری دادم میگم شاید داده ک قبل بارداری بیادپایین قندم

اهان دکتر زنان و  بارداری داد،اره برای  تخمکگزاری خیلی خوبه.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....