2777
2789
چرا با همسرت صحبت نمی کنی که باهاش درد دل کنی حرف بزنی درکت کنه برید بیرون ی دوری بزنید

همسرم خیلی تلاش میکنه اما یه جاهایی خودش بیشتر باعث حال بدم میشه مثلا امروز خانوادم داشتن میگفتن زمانی که همسرم ماموریته میخوان برن مسافرت ک خب من تنها میموندم بعد که اومدیم خونمون اینو همسرم خیلی بزرگ کرد که تو بارداری به فکر من نیستن و خواهر کوچک ترم اولویت خانوادمه و ... منم روحیه م این دوره حساسه خیلی حالم بد شد بخاطر همین الان خییلی زیاد از دست شوهرم عصبانی ام هم با خانوادم باعث شد بحث کنم هم اذیتم کرد در صورتی که میگه فقط نگران بوده تو بارداری تنها بمونم و نیست خاصی نداشته

۲۴ سالمه واقعا نمی‌دونم چکار کنم دارم خفه میشم نه میتونم خودکشی کنم نه میتونم ادامه بدم دارم روانی ...

ببین چند روز پیش با خونوادم طوری بحثم شد که گفتم یعنی بخاطر دو قرون پول من اگه برم خرابکاره بشم هم تعجب نمیکنم حالا محبت هم که بماند . تا اینکه ی کسی رودیدم تو یه فروشگاه کار میکرد ۲۱ سالش بود بعد شیفت صبح و عصر میموند ناهار که مامانش براش درست نمی‌کرد هییییچ بهش زنگ زده بود شام برامون کباب بخر. بعد همون روز کرایه خونه رو هم خودش داده بود .گفت اصلا دوست ندارم خواستگار بیاد خونمون انقد وضعمون افتضاحه واقعا از خودم خجالت کشیدم من ۳۲ سالمه . 

نمیگم مشکل ما کوچیکه چون من با همه وجودم تو رو درک میکنم اما باید خودمون برای خودمون کاری کنیم . ی شغل برای خودت پیدا کن باور کن پول  برات زیبایی و همه چی میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با همسرت صحبت نمی کنی که باهاش درد دل کنی حرف بزنی درکت کنه برید بیرون ی دوری بزنید

از اینجور کارا داره 

یا مثلا چند روز پیش یه امانتی مال دوستمو میخواستم بدم خییلی گیر داد که زودتر بده همین امروز بده دوستم هم جواب تلفنشو نمیداد هر چی هم میگفتم ول کن ول نمیکرد خیلی عصبانی شدم 

در کل مهربونه ولی با این مشکلاتش نمیدونم چکار کنم گاهی اسیب میبینم

دوران بارداری آدم حساس میشه همش به چیزای بد فک میکنه حتی مرگ طبیعی نگران نباش بعد زایمان خوب میشی&nb ...

همش میترسم که نکنه با اضطراب من عصبانیت من داد زدن من یا ... اتفاقی خدایی نکرده واسه بچه بیوفته

همش میترسم که نکنه با اضطراب من عصبانیت من داد زدن من یا ... اتفاقی خدایی نکرده واسه بچه بیوفته

نترس منم کل دوران با رداریم گریون بودم همش به این فک میکردم من میمیرم بچه هام یتیم میشن آدم دست خودش نیست بخاطر هورمونا حساس زود رنج میشن ایشالله به زودی نی نی تو بغل میگیری حالتم خوب خوب میشه 

همسرم خیلی تلاش میکنه اما یه جاهایی خودش بیشتر باعث حال بدم میشه مثلا امروز خانوادم داشتن میگفتن زما ...

سعی کن حتی بهش بگی که ناراحتی از دستش و باهاش صحبت کنی و ببخشیش

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

ببین چند روز پیش با خونوادم طوری بحثم شد که گفتم یعنی بخاطر دو قرون پول من اگه برم خرابکاره بشم هم ت ...

سرکارم اتفاقا 

از اینجور کارا داره  یا مثلا چند روز پیش یه امانتی مال دوستمو میخواستم بدم خییلی گیر داد که زو ...

ببین خدایی همه ی آدما نقصایی دارن حتی من و شما

همسر شما قلق هایی داره قطعا که باید دستتون بیاد 

راجب ناراحتی و انتظاراتت باهاش صحبت کن  باهاش با محبت صحبت کن بگو نیاز داری نازت رو بکشه آروم و صبور باشه 

خداروشکر  انشالله بقیش هم درست بشه . خیلی دوست دارم مثبت باشم اما واقعا نمیشه

منم😅

احساس می کنم‌تو ی کوچه بن بست گیر کردم

نه مشکلم اونقدر بزرگه که خودمو تموم کنم نه حال روحیم انقد خوبه ک بیخیال بشم