2777
2789
عنوان

هفته پیش شرمنده خانواده شوهرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 51 پست
چرا پیش خانواده همسرت شرمنده شدی

بزار دوشنبه رو بگم برات که رفتیم خونه مادر شوهرم اینا اونجا هم همش سردرد داشتم مادر شوهرم هی قهوه درست کرد بهم داد یکم بهتر شدم رفتم تو اتاقش گرفتم خوابیدم. شوهرمم رفت مطب بعدش از سر و صدای بچه های جاریم بیدار شدم اومدم بیرون دیدم جاریم اینا هم اومدن گفت به به عزیزم اومدی خوب خوابیدی منم گفتم نه عزیزدلم به لطف بچه های پر صدات نه کلافم کردین بعدش گفت شرمندتم به خدا نمیدونستم بیدارت کردن منم گفتم نه گلم این چه حرفیه بچن دیگه. بعدش رفتم تو آشپزخونه چایی بریزم جاریم اومد تو آشپزخونه یدفعه جا خوردم لیوان از دستم افتاد شکست بعدش دوباره داد و بیداد که چرا حواستو جمع نمیکنی منو ترسوندی و اینا بعدش خواهر شوهرم و همه هم اومدن جمع شدن تو آشپزخونه مادر شوهرم میگفت خاکبرسرم خرده شیشه نره تو پات مادر به هر بدبختی بود جارو کردیم خورده های لیوانو بعدش رو صندلی ناهار خوری نشستم زدم زیر گریه مادرشوهرم اومد کنارم نشست گفت چرا گریه میکنی عروس گلم بهش گفتم شرمندتونم به خدا رفتارای این چند روزم دست خودم نیست جاریمم اومد گفت میدونم عزیزدلم به هر حال تو اگه یکم اخلاقت تند شده ما باید باهات مدارا کنیم مادرشوهرمم با لحن مهربونی گفت آره عزیزم منصوره راست میگه ببخش باید بیشتر هواتو داشته باشیم واقعا دیگه دارم میمیرم چقدر آخه باید خجالت بکشم😭😭😭😭

دخترم : زندگیم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش و اینا بخور .صلوات بفرست و لا اله الا الله بگو موقع عصبانیت. 

فدات عزیزم الانم بشدت زیر دلم تیر میکشه مسکن هم خوردم انگار نه انگار فقط خداروشکر بچم به پر و پام نمیپیچه به باباش وابستست

درکت میکنم خیلی سخته دوران بعد زایمان بدن ضعیف بچه نیاز ب مراقبت خودتم ک شب کاری و شاغل این روزام ...

فداتبشم عزیزم آره خیلی فشار رومه مخصوصا دوران شیردهیم. چند ماهه بچم رو از شیر گرفتمش

فدات عزیزم الانم بشدت زیر دلم تیر میکشه مسکن هم خوردم انگار نه انگار فقط خداروشکر بچم به پر و پام نم ...

هر وقت سردرد گرفتی این کارو  حتما انجام بده ببین نتیجه اس چی میشه.

یه خانم بهم گفته من سردرد عصبی که میشم انجام میدم عالی جواب میده بعدش انگار سرم درد نداشت. 

اولش پشت گردنتو با روغن سیاه دانه مالش بده خصوصا رگهای سمت راست و چپ رو ،بعدش یه چایی دم کن دو تا بریز بخور در ضمن تو لیوان چاییت پودر دارچین هم باید بریزی

بزار دوشنبه رو بگم برات که رفتیم خونه مادر شوهرم اینا اونجا هم همش سردرد داشتم مادر شوهرم هی قهوه در ...

حقیقتش من اگر جای جاریت بودم ناراحت میشدم البطه صددرصد ناراحت شده احساس میکنم ازت میترسن یا بخاطر شغلت یه جوری هستن جاریت گناه داشت

فداتبشم عزیزم آره میدونم ولی بعضی وقتا از کوره در میرم دیگه هیچی حالیم نیست فقط میخوام به یکی پرخاش ...

میفهممت 

ولی بعد از خدا خودت میتونی به خودت کمک کنی 

بخدا زندگی همین چند روزه 

حیف نیست با داد بیداد و نامهربونی بگذرونیمش؟🥲

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣
حقیقتش من اگر جای جاریت بودم ناراحت میشدم البطه صددرصد ناراحت شده احساس میکنم ازت میترسن یا بخاطر شغ ...

نمیدونم سخ شنبه زنگ زدم معذرت خواهی کردم گفت نه عزیزم چرا ناراحت بشم به هرحال تو شرایطت خاصه کلا این چند سالی که عروسشون شدم از گل نازک تر نمیگن بهم با اینکه خیلی زبونم تنده🤷‍♀️

میفهممت  ولی بعد از خدا خودت میتونی به خودت کمک کنی  بخدا زندگی همین چند روزه  حیف ...

من خیلی آروم و صبورم ولی نمیدونم این چند وقت چرا اینطوری شدم شوهرمم امروز نرفت سرکار گفت من پیشت میمونم بهتر شدی بعدازظهر میرم

خب عزیزم تو ک نمیتونی همزمان همممممه ویژگیای خوبو باهم داشته باشی هم کارمند خوبی باشی هم مادر عالی و ...

ممنون عزیزدلم آره خیلی کمالگرام همش میخوام همه چی بی نقص باشه