2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر؟ بقیه پولتو خالی کن تا همشو نگرفتن

کم بود ۲۳۰ هزار تومن.ولی من نگران بعدش هستم عجیب اینکه همون روز پیامک های تراکنش بانک ملیم هم پاک شده بود.کارتم و گوشیم دست هیچ کس نبوده

کم بود ۲۳۰ هزار تومن.ولی من نگران بعدش هستم عجیب اینکه همون روز پیامک های تراکنش بانک ملیم هم پاک شد ...

فعلا هر چه سریع تر بقیه حسابت رو خالی کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

برین بانک کارت رو بسوزونید اگر وقت دارین به فتا هم بگین امیدوارم کمکتون کنن

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍
حتما حک کردن حسابتو اگه مطمعنی خودت نیستی سریع با پلیس فتا تماس بگیر آره ما داریم فعلا دادگاه پاسگاه ...

خیلی دوندگی داره؟کارت قبلی را سوزوندم جدید گرفتم ولی اگه گوشیم هک شده باشه چی

عجیبه چون رمز پویا میخواد که میاد روی گوشی شما اگر کار خودتون نیست سریع کارتتون رو غیر فعال کنید(همراه بانک یا اینترنت بانک دارید از راه دور میشه والا برید عابربانک غیر فعالش کنید) 

برین بانک کارت رو بسوزونید اگر وقت دارین به فتا هم بگین امیدوارم کمکتون کنن

عزیزم رفتم فتا گفت باید اول دادسرا شکایت کنی واقعا وقتش را ندارم.سه روز درگیر فتا و یوزوندن کارت بودم