2777
2789
خداراشکر کنید۲۳۰ تومن بودهبرای داداش من۱۷میلیون تومن بوداون هم با ورود به لینک سهام عدالت۵دقیقه نشد ...

عزیزم الان یکسال گذشته و اصلا پروندم تو پلیس فتا گم شده منم دیگه پیگیری نکردم فقط کارتم را عوص کردم و گوشیمو فلش کردم.به خدا کلی هزینه کردم واسه شکایت پولش مهم نبود دلم میخواست طرف پیدا بشه که نشد.واسه برادر شما پیداشد؟

عزیزم الان یکسال گذشته و اصلا پروندم تو پلیس فتا گم شده منم دیگه پیگیری نکردم فقط کارتم را عوص کردم ...

درود بر شما

ببخشین دیر جواب میدم

بله همون روز مشخص بود به حساب یه پسر۱۷ساله رفته شاکیها۴۰نفر بودن که همه اومده بودن پلیس فتا بااینکه میدونستن کار کیه پلیس گفت باید مراحل قانونیش طی بشه

شما اگه همون موقع صورتحساب میگرفتین

متوجه میشدین به چه حسابی رفته

الان هم اگه تاریخ را دقیق میدونید برین بانک درخواست صورتحساب اون روز را بدین

بعد با دستگاه دم بانک یه انتقال با مبلغ کم انجام بدین اسم را که اورد دیگه شاید بشناسین بعد کلید انصراف را بزنیدکارتتون را پس بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر شماببخشین دیر جواب میدمبله همون روز مشخص بود به حساب یه پسر۱۷ساله رفته شاکیها۴۰نفر بودن که ه ...

به حساب یه فروشگاه درکرج.جالبه با کارت من در شهری۷ساعت دورتر خرید شده بود

از حساب منم برداشت شده دوبار، باعنوان خرید اینترنتی هربار 3و خورده‌ای. رفتم فتا میگه باید نتت روشن میبوده تا بتونن پولو بردارن ولی من اصلا اونموقه ها تو گوشیم اینترنت هم نداشتم!!

شما هنوز نتونستید پیگیری کنین و پیداش کنین که کی بوده؟؟

شما وقتی برداشت شد ازتون، اینترنتتون باز بود؟

یادم نمیاد والا.ولی من تو کف رسیدگی پلیس فتا هستم که اصلا پیگیری نکرد کلی هزینه کردم شکایت و دوندگی.گفتن ما به مبالغ بالا رسیدگی میکنیم

یادم نمیاد والا.ولی من تو کف رسیدگی پلیس فتا هستم که اصلا پیگیری نکرد کلی هزینه کردم شکایت و دوندگی. ...

واسه ما روهم میشه 7 میل دیگه ببینیم چطور میخوان پیگیری کنن!