2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم بود ۲۳۰ هزار تومن.ولی من نگران بعدش هستم عجیب اینکه همون روز پیامک های تراکنش بانک ملیم هم پاک شد ...

هرکی برداشته خودیه پس

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
عجیبه چون رمز پویا میخواد که میاد روی گوشی شما اگر کار خودتون نیست سریع کارتتون رو غیر فعال کنید(همر ...

کارت را دیروزسوزوندم.ولی میترسم گوشیم هک شده باشه.چون رمز پویا را داشته

میدونم  الان بحث این پول نیست استرسشه که گوشیت هک شده یا کارتت هک شده چی شده😕

دقیقا وگرنه مبلعش زیاد نیست.گاهی بچه ها چندتا بستنی و خوراکی میخرن بیش از این میشه.از پلیس فتا خواستم فقط گوشیمو چک کنن بگن هک شده یا نه گفتن برای اونم برو دادسرا

تو تاپیک میخام برم حرم برا همسرتون التماس دعا گذاشته بودین به تاپیکاتون سر زدم 

خداروشکر تحصیلکرده وشاغلین خانوادتون هم پشت شما هستن وحمایتتون میکنن 

از ادمای سمی مثل جاری احمق از خدا بی خبر فاصله بگیرید واونو تو دنیای سیاهش تنها بزارین

خدا همسرتونو بیامرزه ان شالله بعد ۱۲۰ سال زندگی با عزت وبالذت  در اخرت مجدد در کنار همسرتون باشین  

ان شالله بچه هاتون تو زمینه تحصیلی و کل مراحل زندگی باعث افتخار وسرافرازی تون باشن 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

تو تاپیک میخام برم حرم برا همسرتون التماس دعا گذاشته بودین به تاپیکاتون سر زدم  خداروشکر تحصیل ...

قربون محبتت عزیزم.جاریمو کاملا کنارگذاشتم.الان ایشون کارهایی کرده که همه خانواده همسرم کنارش گداشتن .ممنون که کلی دعای خوب برای من و بچه هام کردی

کسی چنین تجربه ای نداره؟؟

خداراشکر کنید۲۳۰ تومن بوده

برای داداش من۱۷میلیون تومن بود

اون هم با ورود به لینک سهام عدالت۵دقیقه نشد حسابش صفر شد

شما راحت میتونید رمز دوم را عوض کنید