2777
2789
عنوان

خيانت 😞 خواهش ميكنم بيايد ب راهنماييتون احتياج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا دختر دارم و شرايط خونه بابام اوك نيست ولي خوب ميتونم تحمل كنم احساس ميكنم ازين حس شك و فريب ...

اول از همه تعقیبش کن دوم چرا بزاری بری تا حقشو کف دستش نذاشتی هرگز نرو محکم بشین سرخونه زندگیت .درضمن یه چیزی اینجا نمی‌خونه باهم بعضی وقتا آقایون با این دوستای مرداشون کارای مشکوک میکنن حتما بی ادبی نیستا تعجب می‌کنی میگی پس این مشکوک بازیا برای چیه ،فقط در کمال خونسردی تعقیبش کن ببین آیا پای یه زن درمیونه یانه.

يعني اگه ازش مدرك داشته باشم عكسي چيزي راحت ميتونم جدا شم؟

ببین مهریه ربطی به عکس نداره هر وقت بخایی میری درخواست میدی که بهت بدن اونا سری هرچی اموال داره رو توقیف میکنه که نتونه بزنه به نام کسی مثلا مادرش

بعد اگر موقع خیانت ببینیش پلیس همراهت ببری همون مامور

بدون اینکه از شوهرت نظر بخان طلاقتو میدن