2777
2789
عنوان

خيانت 😞 خواهش ميكنم بيايد ب راهنماييتون احتياج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 60 پست

چند وقت پيش گفت ميخوام با دوستم برم بيرون ساعت ١ شب برگشت گفتم شام خوردي گفت نه گرسنم نيست 

يهو ي حسي منو كشوند سراغ كيف جيبيش ي فيش رستوران ديدم با دو تا غذا 

دوباره رفتم پيشش گفتم كجا رفتي گفت خونه دوستم در خونشون نشستيم 

گفتم مرفتي فللن خيابون گفت نه فيشو نشونش دادم ناراحت شد ك تو چرا ميري سراغ كيف جيبيم من ترسيدم بگم شام خوردم بيرون بگي چرا اينقدر پول خرج ميكني 

خودم تعجب كردم اصلا من همچين اخلاقي ندارم ك بهش بگم چرا پول خرج ميكني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بچتو بده مادرت یا مادر شوهرت آخر هفته ها با دوستات برو بیرون اونوقت ببین چی کار میکنه ازتم پرسید دوستات کین بگو دخترای خیلی خوبین😏

همه در نهایت تو را ترک خواهند کرد بنابراین از الان فقط به خودت تکیه کن.🦋

من دو تا دختر دارم و شرايط خونه بابام اوك نيست ولي خوب ميتونم تحمل كنم احساس ميكنم ازين حس شك و فريب خوردن بهتره 

من دوسش دارم ولي اگه ازش چيزي ببينم متنفر ميشم ازش 

كن ادمشو دارم ميتونم تعقيبش كنم 

ب نظرتون اين كارو بكنم؟ 

اگه چيزي ازش ديدم ميخوام وسايلمو جم كنم برم 

ولي ترس دارم از اينده بچه هام 

از همه چيز

چند وقت پيش گفت ميخوام با دوستم برم بيرون ساعت ١ شب برگشت گفتم شام خوردي گفت نه گرسنم نيست  يه ...

نزار یه شب بره خودتو خوشگل کن برو جلوش وایسا نزار بره 

حتی باهاش رابطه هم داشته باش 

اگه دیدی نه بازم میره مطمئن باش خیانت میکنه و بزن پدرشو در بیار با 8