پونه۲۵ مدیر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 478 عنوان اصفهان برای زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 4814 بازدید | 48 پست خانومای عزیز نظرتون در مورد زندگی در اصفهان چیه؟ برای غیر اصفهانی سخت نیست؟ تهران هستم 1402/05/26 | 15:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24808 مطمئنی؟ اینجا مردمش خیلی خوب و مهربونن... به شدت منفعت گرا فقط فکر تیغ زدن... قطعا همه جا خوب و بد داره . من تحربه ی خوبی نداشتم متاسفانه خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ملکه_صنوبر_ها عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1813 هم بومی هستن و اکثرا مذهبی هستن. من نمیگم بد، ولی هرکس طبق معیاراش باید باشه اهان... سمت ما همه نوعی هستن اما همه با شخصیت 🤷🏻♀️ دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)
ملکه_صنوبر_ها عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 1813 به شدت منفعت گرا فقط فکر تیغ زدن... قطعا همه جا خوب و بد داره . من تحربه ی خوبی نداشتم متاسفان ... دقیقا همه جا منفعت گرا داره همه ی شهرها! متاسفانه یکی از اونا به تور شما خورده ولی فکر نکن همشون اینطورین من زندگی میکنم اینجا خدایی با انصاف هستن دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)
شقایق_شهراد عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 28 عزیزم اینکه میگن اصفهانیا برخورد خوبی با مهاجرها ندارن و پذیرای اونها در بین خودشون نیستن درسته؟ نگر ... نه گلم من تهران زندگی کردم، اومدم اصفهان، فوق العاده مردم خوبی داره، نزدیک چهل درصد جمعیت اصفهان بختیاری هستن و کنار هم خوب زندگی میکنن نگران نباش