2777
2789
میدونی فقط نگران این هستم که غریبی خیلی اذیتم کنه چون شنیدم اصفهانی ها خیلی پذیرای غریبه و مهاجر در ...

این حرف در مورد همه مردم ایران صحت داره مگر اینکه خودشون بخوان فرهنگشون رو درست کنن

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه اصفهانی میگم اینجا برای منی که از بچگی داخلش زندگی میکنم هنوز عادی نشده....  مثل به ...

واقعا باهات موافقم انگار هواش فرق داره آسمونش فرق داره نمیدونم چرا ولی خیلی دوسش دارم:)

والا اصفهان شده شهر هفتاد و دو ملت. همه مهاجر و غیربومی. بعضی محله ها آمار جرم بالاست. تو گوشی قاپی هم که رتبه اول کشور شده پارسال. اصفهان تا ده سال پیش شهر خیلی خوبی بود برای زندگی ولی الان متاسفانه نه. من اگر بتونم حتما مهاجرت میکنم از اینجا. 

ما محله به اصطلاح خوبی هم هستیم. مشتاق و بر رودخونه هستیم ولی ...

عزیزم من اصفهانیم ولی تهران زندگی میکنم اصفهان هم زندگی کردم و واقعا شهر تمیزیه و کسی که تهران زندگی ...

عزیزم اینکه میگن اصفهانیا برخورد خوبی با مهاجرها ندارن و پذیرای اونها در بین خودشون نیستن درسته؟ نگرانیم از این جهته که خیلییی تنها بشیم چون اونجا کسیو نداریم

میدونی فقط نگران این هستم که غریبی خیلی اذیتم کنه چون شنیدم اصفهانی ها خیلی پذیرای غریبه و مهاجر در ...

اصلا اینطور نیست اصفهانیا اصلا تو این فازا نیستن که دقت کنن کی اصفهانی هست کی نه...  نمیدونم چرا یه عده این اطلاعات غلط و به بقیه میرسونن...

دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)
عزیزماینکه میگن اصفهانیا برخورد خوبی با مهاجرها ندارن و پذیرای اونها در بین خودشون نیستن درسته؟ نگرا ...

الان اصفهان خیلی مهاجر داره، که خیلی هاشون با هم رفت آمد مجردی و خانوادگی دارن. تمام شهر که اصفهانی نیست، هر چند همه مدل اخلاقی داخلشون هست

عزیزم اینکه میگن اصفهانیا برخورد خوبی با مهاجرها ندارن و پذیرای اونها در بین خودشون نیستن درسته؟ نگر ...

نه عزیزم اتفاقا زود خو میگیرن 

اونا این پیرمرد ۹۰ ساله هارو میگن که هرکی یه چیزی میگه ،میگن شوما تهرونی ای؟😂 

بعضیا کلا عقده این مثلا پلاک تهران میبینن گاز و ترمزو قاطی میکنن😂 وگرنه همه جا خوب و بد داره اصفهانم محله خوب بشینی و تو خود اصفهان باشی نه شهرهای دورش خوبه

سمت مرداویج هم الکی گرونه وگرنه یه چیز تو مایه های اکباتانه ما خودمونیم سمت کاوه و اینا میشینیم 

عزیزم اگه به اجبار بخوای شهر خودت رو ترک کنی چاره ای نداری وگرنه هیچ جا شهر خود آدم نمیشه اونم تهران.من خودم به خاطر شغل همسرم بیست سال اصفهانم وگرنه همسرم شیرازی هست هنوز با غربت نتونستم کنار بیام.کاری به مردمش هم ندارم آب و هوای اصفهان خوب نیست آلوده و خشک هست.

بنظر من کسی که تهران زندگی میکنه شهرایی مثل مشهد و اصفهانو شیراز هم راحت زندگی میکنه

چون شهرای پیشرفته ای هستن و ام زبونن

شهرای بزرگ دیگه هم خوبن ولی چون زبان اصلیشون غیر فارسی هیت ممکنه اذیت بشن

من خودم مدتی مشهد زندگی کردم و اصفهان کوتاهتر و الان که تهرانم دوباره دوست دارم این دوتاشهر بتونم برم زندگی کنم

شیراز فقط مسافرت بودم که خیلی دوست داشتم

اصفهان سمت چهارباغ هم جای خوبیه

پول داشته باشی همجا بهشته برات حتی جهنم

برو منطقه دروازه شیراز خونه بگیر لذت ببر

میشه برام دعا کنید دانشگاه آزاد رشته ای ک دوس دارم بیارم؟ دعا کردید بگید منم دعاتون کنم 🦋بنده سارا خانوم هستم شاید بگید چرا بعضی از تاپیکات ب هم نمیخوره چون من و دوستم سوالاتمونو از شما میپرسیم💜🦋استغفر الله🦋خدایا منوببخش بخاطر تمام گناهانم 🦋