2777
2789

البته من از نظر خودم کاملا بی نگاهم ولی باز ترجیح دادم حداقل یک شخص دیگه هم نظر بدن شاید واقعا منطق من ایراد داره

من یه کلاس زبان آنلاین خصوصی میرفتم از سال پیش که پنجشنبه ها بود 

امسال من هر پنجشنبه موردی برام پیش میومد که مجبور بودم مدام کلاس کنسل کنم 

بعد از ۵ هفته کنسلی معلمم گفت من دوشنبه ها هم ساعت ۸ تا ۹ شب میتونم شاید تو روزهای هفته براتون بهتر باشه که من موافقت کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هفته که جلسه اول کلاس بود و من یه ده دقیقه هم تاخیر داشتم چون پسرم تو دستشویی بود داشتم میشستمش 

همزمان همسرمم از کار اومد منم سرکلاس دیدم دارن میچرخن ولی اهمیت ندادم کلاسم که تموم شد دیدم همسرم خوابیده رفتم پیشش بوسش کردم گفتم نمیای بیرون گفت خسته ام گفت اوکی بخواب به پسرم هم گفتم آروم بابا خسته هست بخوابه ولی حس کردم ناراحته

فردا صبحش همسرم داشت می رفت من بیدار بودم ولی بلند نشدم گفتم ببینم منو بیدار میکنه یا نه تا بفهمم واقعا ناراحته یا نه 

دیدم منو بیدار نکرد خودش رفت فهمیدم بله از من ناراحته ولی نفهمیدم چرا  

بعد بهم پیام داده من خسته شدم برای چی اومدم خونه چایی نیاوردی چرا من بیام تو کلاس باشی اصلا حق نداری دیگه درس بخونی 

منم جواب دادم خودت میریختی یا نیم ساعت صبر میکردی تا چایی بیاد درس خوندن منم موضوع قابل بحثی نیست که تو بخوای به من حق بدی یا ندی 

ما یک هفته کجدار باهم رفتار کردیم تا همین نیم ساعت پیش که همسرم زنگ زد و قلب بوس و گل فرستاد که مثلا آشتی کنیم بعد برگشته میگه مهم این بود اشتباهت بپذیری که پذیرفتی 

منم گفتم برعکس میگی چون هرچی فکر میکنم من اشتباهی نکردم