2777
2789
عنوان

واقعا به نظرتون کی مقصره؟ خانومای منطقی به خصوص

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 100 پست
عجب هیچ کس نظری نداره؟

چرا عزیزم بنظرم حق با همسرتون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ، به نظر من شما هیچ اشتباهی نداری، حالا اگر هر شب بود یه چیز، ولی هفته ای یک شب که دیگه این حرفا رو نداره،انگار همسرت دنبال یک بهانه ست، شاید توجهت رو میخواد

ولی شما هم خیلی تند رفتی، مخصوصا تیکه آخر که گفتی، اگه ناراحتی دیر بیا، به نظر دیگه لازم نبود اینطور بگی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

کاملا حق داری چون کلاست فقط یک روز تو هفته ست وهمیشگی نیست و شرایط باید درک بشه

میتونی قبل شروع کلایت میوه ای شربتی آماده کنی تا شوهرت میادبخوره و تایم کلاس توام بگذره

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ممنونم‌

ببین عزیزم اون نیم ساعت اولی که مرد میاد خونه فوووق العاده مهمه اگه تو اون نیم ساعت رسیدی بهش استقبالش رفتی خوش آمد گفتی احتمال دعوا و گیرای الکی و.... بینتون کمتر میشه 

بنظرم شوهرتون حق داره خب 

بنده خدا از صبح رفته برا شما سرکار حالا هم که شب اومده میبینه شما سر درسی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕