2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562823 بازدید | 156258 پست
وای آخه با این حقوق 🥺🥺🥲🥲پس برا همین به مادرا رو میندازه🥺 بیخیال شدم کلا.

عزیزم اینطوری نگو بالاخره آدم وقتی یک مسؤولیتی رو قبول میکنه باید درست انجام بده ، من خودم چند بار پیش اومده برام که معلم جایگزین گذاشتم و با جون و دل هم پول دادم بهش چون خیالم از بابت کلاسم راحت بود و حداقل مدیون بچه های مردم هم نشدم .

کلا وقتی معلم کاری داره و نمیتونه بیاد معاون ها باید کلاس رو اداره کنند که خوب اونها هم معمولا میگن وقت ندارن و گذاشتن مادرها در کلاس غیرقانونی هست .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینطوری نگو بالاخره آدم وقتی یک مسؤولیتی رو قبول میکنه باید درست انجام بده ، من خودم چند بار پ ...

ممنونم که توضیح دادی❤️❤️❤️ ولی کلا دلم یه جوری شد شاید دستش خالی باشه نتونه هزینه کنه🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنونم که توضیح دادی❤️❤️❤️ ولی کلا دلم یه جوری شد شاید دستش خالی باشه نتونه هزینه کنه🥺

نمیدونم نمیتونم کسی رو قضاوت کنم ولی حداقل دیگه باید اون مادر رو در حد اینکه سر کلاس بچه ها رو سرگرم کنه بگذاره داخل کلاس .

نمیدونم نمیتونم کسی رو قضاوت کنم ولی حداقل دیگه باید اون مادر رو در حد اینکه سر کلاس بچه ها رو سرگرم ...

اصلا ازوقتی که فهمیدم هزینه داره کلا از فکرش اومدم بیرون یه لحظه این یادم اومد که اون روزی رفتم پیشش دیدم بااینکه زنگ تفریح شده ولی یکی از بچه ها هنوزم امتحان ریاضیش رو تموم نکرده بود و بالاسرش مونده بود تا بنویسه(بچه درسش خیلی ضعیفه) بلاخره آدمه دیگه اونم مثل ما بچه داره مریض میشه و داستانای دیگه مگه چقد حقوق میگیره که بده به معلم جایگزین کاش اداره این هزینه رو گردن بگیره.

کلا دیدم عوض شد و بهتر شد اینجا مطرح کردم وباهاتون حرف زدم.❤️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️