اصلا معلمای جدید مخصوص استخدامیا تمام معلما رو زیر سوال بردن،،، من تا حالا واسه اعتراض یا دفاع از بچه ها مدرسه نرفتم،،،،یه مدت دخترم میگفت مامان خانم فرق میزاره صنم همه کاره کلاسه،،،،ازش درس میپرسه اصلا بلد نیست جواب بده خانم جاش جواب میده افرینم بهش میگه،،،،گفتم خب بگرد خودت مشکل و حل کن ،،،گفت همه بچه ها صداشون دراومده،،،،مردی گفت خب وقتی خانم جاش جواب میده همون موقع اعتراض کن،،،،،یه روز اومد گفت من به خانم گفتم بچه هام تایید کردن ولی خانم گفته تو کاری که بهت ربط نداره دخالت نکن🤣
دو روز بعد خانمش پیام داد گفت بیا مدرسه ،،،رفتم میگه دخترت رفته دفتر فضولی کرده چرا مشکل کلاس و تو کلاس حل نکرده برده دفتر ،،،،گفتم دخترم اول با من مطرح کرد گفتم خودت حلش کن بعد به خودتون گفته که شما هم توانایی نداشتی حلش کنی مجبور شده با کسی که توانایش و داره درمیون بزاره،،،من به بچه هام نه تو سری خوردن و یاد دادم نه از حق خودشون گذشتن و،،،،گفت اخه به اون ربطی نداشته دخترت شاگرد زرنگیه نمره خودش و میگیره چیکار به بقیه داره؟؟؟گفتم خیلیم ربط داره وقتی تلاش میکنه میخونه نباید نمره اش با کسی که تلاش نمیکنه یکی باشه حالا هم تا اینجا من و کشوندین توهینم میکنی برچسب فضولیم میزنی منم مجبورم با مدیر درمیون بزارم،،،،که دیگه پیچوند نزاشت،،،،ولی مهم اینه رفتارش تغییر کرده دیگه علنی فرق نمیزاره ،،،،اصلا هم نمیتونه نمره کم کنه