2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562351 بازدید | 156244 پست
میگم معلم جایگزین حقوق که میگیره معلم باید بهش اون روز حقوق بده؟

اینو مامان سبحان می‌دونه 😄

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا معلمای جدید مخصوص استخدامیا تمام معلما رو زیر سوال بردن،،، من تا حالا واسه اعتراض یا دفاع از بچه ها مدرسه نرفتم،،،،یه مدت دخترم میگفت مامان خانم فرق میزاره صنم همه کاره کلاسه،،،،ازش درس میپرسه اصلا بلد نیست جواب بده خانم جاش جواب میده افرینم بهش میگه،،،،گفتم خب بگرد خودت مشکل و حل کن ،،،گفت همه بچه ها صداشون دراومده،،،،مردی گفت خب وقتی خانم جاش جواب میده همون موقع اعتراض کن،،،،،یه روز اومد گفت من به خانم گفتم بچه هام تایید کردن ولی خانم گفته تو کاری که بهت ربط نداره دخالت نکن🤣

دو روز بعد خانمش پیام داد گفت بیا مدرسه ،،،رفتم میگه دخترت رفته دفتر فضولی کرده چرا مشکل کلاس و تو کلاس حل نکرده برده دفتر ،،،،گفتم دخترم اول با من مطرح کرد گفتم خودت حلش کن بعد به خودتون گفته که شما هم توانایی نداشتی حلش کنی مجبور شده با کسی که توانایش و داره درمیون بزاره،،،من به بچه هام نه تو سری خوردن و یاد دادم نه از حق خودشون گذشتن و،،،،گفت اخه به اون ربطی نداشته دخترت شاگرد زرنگیه نمره خودش و میگیره چیکار به بقیه داره؟؟؟گفتم خیلیم ربط داره وقتی تلاش میکنه میخونه نباید نمره اش با کسی که تلاش نمیکنه یکی باشه حالا هم تا اینجا من و کشوندین توهینم میکنی برچسب فضولیم میزنی منم مجبورم با مدیر درمیون بزارم،،،،که دیگه پیچوند نزاشت،،،،ولی مهم اینه رفتارش تغییر کرده دیگه علنی فرق نمیزاره ،،،،اصلا هم نمیتونه نمره کم کنه 

دخترا کجایین؟پاییز و مستقل که احتمالا اومدن شمال. بقیتون چی شدین؟

من نیومدم.

از صبح ازین کلاس به اون کلاس و االان تازه رسیدم خونه دلم برا کیان سوخت ولی یاد حرف مستقل افتادم یاددگیری رو خودش دوس داره دیگه....

الان میخوام شام آماده کنم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اصلا معلمای جدید مخصوص استخدامیا تمام معلما رو زیر سوال بردن،،، من تا حالا واسه اعتراض یا دفاع از بچ ...

کیان هم همینه خودش جِز (همون چِز)طرف رو میده🤣🤣🤣🤣

من اصلا حوصله ی دهن به دهن ندارم ولی کیان حسابی داره🥴

چند روز پیش رفتم مدرسه گفتم برم با معلم صحبت کنم ببینم چه خبره درسش چطوره آخه نه تکالیف رو نگاه میکنه نه کاربرگا روجمع میکنه نه تو کتاب چیزی مینوسه...هرچقد هم مادرا بهش گفتن اصلا تغییری ایجاد نکرده....

[QUOTE=403103267]آه چه خبره اینهمه دارو🥺 انقد حرصم گرفت خب این چند روز که مجازی بود اصلا دیروزم تعط ...

سعی میکنم با معلم حضوری صحبت کنم