2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563207 بازدید | 156312 پست
دیدی گفتم بهت میومد اردیبهشتی باشی،،،،خواهر شوهرم اردیبهشتیه واقعا همه چیز تمومه ولی به خودش نمیگم پ ...

جیگری تو❤️❤️❤️

به من زیاد بگو من پرو نمیشم 🤭🤭😂😂

از بس خوبی بقیه رو خوب میبینی 🫂❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام مهر من گرفتم دو مدلشم گرفتم البته بگم سه مدل مدل اول :هرماه یه مبلغی می‌زدیم به حساب طلافروشی ت ...

مهسان جونم ممنونم که برام کامل توضیح دادی

امروز رفتم طلافروشی اشنا گفت نه قسطی نمیدیم و خیلی هم تاکید کرد اینکارو نکن که البته من الکی گفتم باشه شما درست میگی😂

بازار چنتا اشنا داریم برم اونجا بپرسم 

من میخوام طلا رو اول بگیرم بعد قسطشو بدم

راستش اگر بازار برم و قبول نکنن دیگه اشنا سراغ ندارم

اینترنت طلافروشی نشاط رو دیدم خیلی گفته بودن ولی خب باز اشنا نباشه میترسم

منتظر مهرم بیاد ببینم چیکار کرد عروسی افتادیم یا نه

ممنونم به یادمی عزیز دلم🫂

دعام کن خواهر از وقتی اینجا شما و دوستای گلم بهم دلگرمی دادین یه انرژی زیادی گرفتم بدو بدو میکنم

دعام کن❤️

آره انشاالله که هر چی صلاحه براش اتفاق بیفته منم خوندم خیلی ناراحت شدم😞

قربون دل مهربونت حنا جان

شرمنده من یهو سر دلم باز شد اینجا خیلی ناله کردم ناراحت کردم همه رو

ولی راستش از انرژی مثبتی که بهم همگی دادین دلم گرم شد و امید گرفتم ❤️🫂

میبینی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍😍😍😍 یه چشم و ابرویی میاد برام خرم میکنه😕🤣🤣🤣🤣مهسا مثلا بعداظهر برم تو ات ...

😂😂😂😂😂

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

قربون دل مهربونت حنا جانشرمنده من یهو سر دلم باز شد اینجا خیلی ناله کردم ناراحت کردم همه روولی راستش ...

مهر جااان این چه حرفیهه اتفاقااا خوبه که اینجا میگی دوستامون راهنماییت میکنن منم راستش اطلاعی نداشتم چیزی نگفتم  ولی مطمعنم همه چیز درست میشه دوستم غصه نخور🫂♥️می‌دونی الان تصورت کردم با چادر سفید کنار آقا داماد حرم رفتید عقد کنید،

با اینکه ندیدمت یهو این تصور اومد تو ذهنم☺️