2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563969 بازدید | 156364 پست
اره شانس آوردم رویا تاپیک و باز کرد😃من همین جام عزیزم میخونمتون و لذت میبرم

بیا مشارکت کن لذت دو طرفه بشه 😄😄

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزمم♥️♥️♥️♥️منم دیروز ۸ سالگرد عقد مون بود البته ۱۸ یخودم تو تنهایی و خلوت خودم نشستم ک ...

مبارکتون باشه رعدی جان 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

سلام مستقل جون ممنون ب یادم بودی گاهی میام میخونمتون کلاسای مجازی دمار از روزگارمون درآورده

نیلا جان خوبی 

جنگجو جان خوبه 

چطور مطوری 

نمیایی دیگه

مبارکتون باشه

سپاس 

چه فایده افتادم یک گوشه 😢 

مریض شدم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

مبارک باشه عزیزمم♥️♥️♥️♥️منم دیروز ۸ سالگرد عقد مون بود البته ۱۸ یخودم تو تنهایی و خلوت خودم نشستم ک ...

فداتون 

منم مریض شدم زیر پتو

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

مبارکه ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

ممنون مهربون

دخترا برا شما هم اینجوری شده یا نه

نه خوبه

دهه شصتی هستی پسسالگردتون پرتکرار

اره فدات ممنون