2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2461188 بازدید | 151434 پست
منم دیده بودمخیلیم لاغربود😁خوش بحالش 😅،اره،اون گاهی سرمیزنه،ولی حس نمیاد🥺الان فک کنم شش هفت ماهش ...

آره گیاه خوار بود😊 دختر پر تلاش ومهربون انشاالله هرجا هست حال دلش خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین پیراشکی و سمبوسه نظرمه ولی فعلا وسیله ندارم باید بخرم

هانا بتونی رب گوجه خونگی هم بفروشی خیلی خوبه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو چه با کلاس آدمی پاییز😎ما میگیم شکر قرمز کف

بدجور🤣🤣🤣🫂

کف هم خوشمزس با نون😋 پشت زیک هم خیلی دوس دارم با همین آب نیشکر درست میشه. 

جوجه داره کم کم مرد میشه 😍😍

قلدره قلدررررررر🥴🤣🤣🤣امروز ظهر نشد بخوابه بعد دیگه۸به بعد خیلی خوابش میومد😕هیچی نشدبخوابونمش کلا خوابش پرید یکم صدام بلند بود نه اونقد ها بهش گفتم کاوه بخواب گفت داد نزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحال بود اون لحظه. 

۱۴رهاا

خدا نگهدارش باشه❤️

انشالله درسشو بخونه مایه افتخار تون بشه😍

می‌تونه کمک دستت بشه کم کم کارتو گسترش بدی😋

لواشک اینام راحته ها

میوه خشک

حبه میوه

نبات طعم دار 

قند شکل دار

یامثلا دیدی تو اینستا شکروذوب میکنن،میریزن روکاغذروغنی،سریع روش یه برش لیمو عمانی،یا گل محمدی میزاری،خشک میشه،بجای قند کنارچایی استفاده میشه،

آمین❤️ولی آدم دل میبنده🥺کاش گاهی سربزننخیلی کم،ماهی دوبار،کلا نرنشایدم من احساساتیم🥲

آره رهاا درست میگی ولی یه چی مستقل گفت من قبول دارم نباید هیچوقت وابسته بود خود ادم اذیت میشه