2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2462732 بازدید | 151466 پست
مردی منم کئی دوس نداره ...کیان هم بادمجون... از وقتی آقاجون رفت فک کنم کئی پلا نخوردم چند روز پیش تو ...

من پلو رو یه کم شل دوست دارم 

پسرم میگه دون دون باشه 

هیچی دیگه مجبورم به خاطر بچه ها دون دون بپزم 

مامان امسال هرچی کاشت در نیومد🙃 به به فردا رادمان خوش به حالش میشه😁 🤣🤣🤣🤣

شوهر منم یه بوتش سبز شد،4 5 تا چیده.. 

خیلی،وقتی زنگ زد خونه ی مامانم بودم،شال و کلاه کرد که بریم. گفتم بشین سرجات فدا قراره بیاد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب یه عکسی نشونش دادم بعد گفتم مهسان مامان من خوشگلم یا این خانوم حالا خانومه خیلی خوشگل بود خواست ...

ضربه رو آروم ولی چکشی زد🤣 ای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من به چیزی یادم اومد رفته بودم مطب برای کولونوسکوپی غیر دکتر یدونه متخصص بیهوشی کنارم بود به آقا دی ...

ان شاا...سلامت باشی.من خودم تاالان بیهوشی نداشتم.ولی اطرافیانم داشتندودیدم سخته به هوش میان 

خدایا بی نهایت شکرت
نهار چی دارین فردامن دلم کئی پلا با بادمجون سرخ شده و غوره وسبزی خوردن و ماست دلال زده میخواد

من امروز خودم شخصا رفتم مغازه سبزی خریدم 

آوردم خونه پاک کردم و شستم 

خیلی حال داد 

نود درصد پاک شده میخرم 

امروز دلم میخواست خودم پاک کنم 

پیازچه و تره هم جدا گذاشتم باهاش نون کلانه است یا کلاته 

از اون بپزم 

شوهر منم یه بوتش سبز شد،4 5 تا چیده.. خیلی،وقتی زنگ زد خونه ی مامانم بودم،شال و کلاه کرد که بریم. گف ...

خب پس امسال سال کئی نبود.

الهی😁🤣

کیان و دخترعمه اش ،کاوه رو گذاشتن تو کامیون و بلندش کردن میگفتن کاوه یوزارسیف هست🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خنده دار بود

من امروز خودم شخصا رفتم مغازه سبزی خریدم آوردم خونه پاک کردم و شستم خیلی حال داد نود درصد پاک شده می ...

من عاشق پاک کردن سبزی ام امروز به مردی گفتم ،گفت صبح باید میخریدم االان خوب شد گفتی بهش بگم صبح شیر و سبزی بخره.

نوش جونتون‌‌

چه عالی نخوردم ولی بویی خوبی وارد ذهنم شد

به فاصله دو سال دومین بارم بود ولی بار اول هیچی نگفتم بار دوم خراب کردم 😂😂😂😂😂

امید خاطرات بعد بیهوشی خیلی جالبن 

پسر منم انقد ما رو خندوند هرچی گریه کرده بودم عوضش دراومد

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

خب پس امسال سال کئی نبود.الهی😁🤣کیان و دخترعمه اش ،کاوه رو گذاشتن تو کامیون و بلندش کردن میگفتن کاو ...

😬😬😬ببین این بچه کلاس ششمه،ولی یه جوری باهم بازی میکنن انگار همسنن. خدا کنه شام نمونن🤕🤕

من عاشق پاک کردن سبزی ام امروز به مردی گفتم ،گفت صبح باید میخریدم االان خوب شد گفتی بهش بگم صبح شیر ...

آره خیلی حس خوبی بود 

منم بیرون کار داشتم یازده و نیم بود رفتم 

گفت خانم خیلی دیر اومدی 

ولی خودت نگاه کن ببین چیزی مونده بردار

یه بسته کوچولو اونجا برداشتم 

رفتم جلوتر نواقص رو از به مغازه دیگه خریدم