2777
2789
عنوان

مادرا کمک کنین

66 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیزم.من دخترم دو سال و چهار ماهشه تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش.اما هیچ همکاری نمیکنه یک هفته س میبرمش دستشویی یک قطره جیش یا پی پی نمیکنه روزا تا بعد از ظهر پوشکشو باز میکنم اما تا دستشوییش میگیره گریه میکنه که پوشک کن و هیچ جوری ساکت نمیشه تو رو خدا کمک کنین دیگه عاجز شدم واسش کلیپ دستشویی رفتن بچه ها رو دانلود کردم میذارم شعر و کتاب و همه چی رو امتحان کردم ولی دریغ از یک قطره😭😭😭دیگه دارم روحیه مو از دست میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز بچم نوزاده خودم تجربه ای ندارم به اون صورت ولی دختر خواهرم همینطوری مثل دختر شما بوده یعنی هر کار بگی مامانش انجام داد نتیجه ای نداشت ،آخر یه روز خودم به بازی بردمش دستشویی گفتم بیا بازی اول من جیش میکنم بعدش تو جیش کن،هرکی بیشتر جیش کنه برندس😂دیگه از اونجا راه افتاد 

من بچه هامو راحت گرفتم سریک هفته شما باخودت ببر دستشویی بزارین ببینه بلکم اونم انجام بده براش یه خوراکی که دوست داره بخرید بگین هربار بره دستشویی یدونه ازش میدین بخوره .ولی یه نکته به مامانا چرا لچه هاتونو یه دفعه ای از جیش میکیرین من خودم جفت بچه هامو از نوزادی جیش میگرفتم مثلا ظهر و شب که میخوابوندم جاشونو باز میکردم از خواب پا میشدن میبردم جیش میگرفتم بزرگتر که میشدن دوساعت قبل خواب بازش میزاشتم هر ۲۰ دقه میبردم جیش میگرفتم اینارو گفتم که بدونید شاید دلیل اینکه بچه هام زود یاد گرفتن این بود که از قبل یه چیزایی یادشون بود صبرو حوصله میخواد 

چند وقتش بود دختر خواهرتون؟

فک کنم همون ۲ سال و نیم ، ولی یکی غیر از شما پیش قدم بشه فک کنم بهتره مثلا  خواهر یا مامانتون، الان ک بچه خواهرم هفت سالشه چون من خیلی باهاش بازی میکردم بیشتر از من چیزی یاد میگیره تا مامانش ، ببینین کی بیشتر تاثیر میزاره رو بچتون

فک کنم همون ۲ سال و نیم ، ولی یکی غیر از شما پیش قدم بشه فک کنم بهتره مثلا  خواهر یا  ...

من تو شهر دیگه ای زندگی میکنم و هیچ کس رو ندارم که بهم کمک کنه .همش میشینم گریه میکنم داغون شدم