2777
2789
عنوان

برگرداندن شیر خشک شده

4654 بازدید | 15 پست

سلام مامانای گل لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه،من دخترم شش ماهشه الان تا سه ماه پیش شیر خودمو می‌خورد ولی بعد شیرم کم شد و دخترم هم رفلاکس شدید داره و نخورد دیگه،الان هنوز کاملا خشک نیست فشار میدم داره یه کم،کسی میدونه میتونم شیرمو برگردونم یا نه؟ فهمیدم دخترم حساسیت داره و شیر پپتی هم تلخه نمیخوره،کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لاکتاول بخر

تو نی نی سایت خوندم قرص دمپریدون خوبه

اگه سینه میگیره که هیچ اگه نمیگیره شیردوش برقی بگیر

و هر دو ساعت ازش استفاده کن شیرت برمیگرده 

شیردوش برقی یکم گرونه اگه مشکلی با پولش نداشتی که هیچ وای اگه مبلغش زیاده برات از دیوار تهران بگرد حیلی میذارن یه تمیزش پیدا کن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

ترکیبی بهش شیر میدادی؟ هم شیر خشک هم شیر خودت؟

برای اینکه شیر خودت زیاد بشه قرص لاکتاول روزانه دو بار همراه غذا و پودر گالاکتومید روزانه دو اسکوپ در یک لیوان آب حل کن بخور 

البته مواد تشکیل دهنده هر دو رو بخون ببین حساسیت نداشته باشی 

بعد اینکه شیر دادن به بچه عرضه و تقاضاست هر چه بچه بیشتر میک بزنه ، شیر بیشتر میشه  

ترکیبی بهش شیر میدادی؟ هم شیر خشک هم شیر خودت؟ برای اینکه شیر خودت زیاد بشه قرص لاکتاول روزانه دو ب ...

آره عزیزم،هر دو رو می‌خورد منتها یه تایمی من شیرم کم شد،دخترم رفلاکس شدید داشت،دیگه دید شیشه راحت تره سینه رو ول کرد،مرسی از راهنماییتون عزیزم🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

امیدوارم پیاممو بخونی و جوابمو بدی..چیکارکردین شما منم شرایط مشابه شمارو دارم

سلام عزیزم خوبین،نگران نباشین،الان شرایط شما چیه؟ بچتون چند وقتشه؟من الان دخترم داره نئوکیت میخوره

سلام عزیزم خوبین،نگران نباشین،الان شرایط شما چیه؟ بچتون چند وقتشه؟من الان دخترم داره نئوکیت میخوره

بچه منم تاچهارماهگیش شیرخودمو خورد بعدشیرخشک دادم سرسینموفشار دادم دیدم شیردارم هنوز خواستم بپرسم ببینم شماتونستیدشیرتونوبرگردونید یانه...پسرم هشت ماهشه

بچه منم تاچهارماهگیش شیرخودمو خورد بعدشیرخشک دادم سرسینموفشار دادم دیدم شیردارم هنوز خواستم بپرسم بب ...

عزیزم اگه سینتو بگیره و مک بزنه یا ببخشید همسرتون این کارو انجام بده شاید دوباره بشه راه انداختش.یا استفاده از قرص های شیر افزا، من نتوستم،ولی اگر پسرتون با شیرخشکش اوکی هست خودتونو اذیت نکنین،حساسیت داره پسر شما هم؟

سلام . ینی الان بچتون مک میزنه؟ پسرمن ازاول نگرفت ااان تو۶ماهه تاچن روزپیش براش میدوشیدم درکنارشیرخشک میدادم الان ک شیرم داره خشک میشه سینه مومیزارم دهنش میک میزنهممکنه شیرم دوباره برگرده؟

سلام . ینی الان بچتون مک میزنه؟ پسرمن ازاول نگرفت ااان تو۶ماهه تاچن روزپیش براش میدوشیدم درکنارشیرخش ...

نه عزیزم،دخترم ول کرد سینه مو ،ولی نگران نباشین اصلا ،من دخترم شیر خشکی شد ناراحت شدم،ولی شیر خشک رژیمی هم بد نبود  واسش،میگذره این روزا به امید خدا