2777
2789
عنوان

گور بابای کنکور

316 بازدید | 12 پست

واقعا ی توضیح بدم واسه اونایی ک استرس کنکور و افسردگی بعدش دارن

بگردین ببینین برا چی کنکور میدین

من خودم فک میکردم با درس خوندن میتونم زندگی بهتری داشته باشم اما الان میبینم ک ای کاش پدر و مادرم نمیخواستن من درس بخونم 

واقعا خدا واسه رسیدن ب آرزوهام ی میابر های خیلی سریع تری گذاشته بود ک من اونا رو ندیدم فقط ب فکر کنکور و رویای آینده پس از درس و

اولا الان ک ۲۸ سالمه بهتر میتونم درس بخونم و اگر ب فکر مدرک هستید خوب من نیستم ولی از چهل سالگی ب بعد هم شما میتونید تا پنجاه سالگی ک بیشتر تو خونه اید درس بخونید مدرک بگیرید

اگر هم بگیم کلا دانش خوبه ک خوب کی گفت تو دانشگاه دانش میدن ی زبان بلد باش یا یاد بگیر از اینترنت استفاده کن

بخدا دیگه دنیا داره میشه ی خونه سرعت بالای اینترنت هوش مصنوعی ارز دیجیتال و عینک جدید اپل رو کنار هم قرار بدید ببینید با چی طرفیم دیگه مدرسه معنا نداره چ برسه ب کنکور واقعا عمر منو تو مدرسه به باد دادم .وقتی میبینم هرچی ک ب دردم میخوره رو خودم از اینترنت یاد گرفتم .واقعا زندگی رو بزرگ تر ببینیم کنکور ازرش افسردگی نداره میتونید سایبر اسکول از دانشگاهای خارجی مدرک بگیرید تا چند سال آینده تلاش کنید اما نشد هم فدا سرتون کنکور مال شماست ن شما مال کنکور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا علم  ودرس روانکارنکنید همون عینک اپل که می فرمایید زیرنظرعلم هزاران نفر وبازحمت درسصدهاادم ساخته شده 

اما حرفتون روقبول دارم قرارنیست همه درس بخونن یاکنکوربدن وموفق شن 

هرکس یه راه داره

من فقط ب این اعتقاد دارم نباید پشت کنکور موند...تلف کردن عمره

فقط باید اون ی سالو مث چیی خوند تا بعدش راضی باشی

قبول شدی نوش جونت

نشدی حداقل حسرت درس نخوندن و نداری و میدونستی ک تهش چی میشه و دیگه پشت نمیموندی....

ای کاش میتونستم منم بگم اره گور بابای کنکور

اما وقتی ی نفر تو ی خانواده ای باشه که تمام ایندش وابسته به همین کنکور اصلا نمبتونه همچین چیزی بگه

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻
موافقم رتبه دورقمی هست ک خونه نشسته و واقعا کنکور عادلانه نیست سایبر اسکول چی بود😅

همون مدل زمان کورنا تحصیل اینترنتی .بعضی رشته های تحصیلی دانشگاه های خارجی از خیلی سال پیش اینترنتی بود و ب خاطرتجربه بیشتر سطح آموزش هم از حظوری ایران بهتره

من خودم دراینده محاله بذارم بچه ام ، پشت کنکور ایران ذره ذره نابود بشه ! 

من خودم نابود شدم ، به درک ! 

چون تنها راهم همین بود و هنوزم همینه 

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
من خودم دراینده محاله بذارم بچه ام ، پشت کنکور ایران ذره ذره نابود بشه !  من خودم نابود شدم ، ...

خوب اگه کلا از پزشکی بت نسازن خانواده ها و کنکور چیز مهمی نباشه(ب اندازه الان)اونایی ک واقعا میخوان و باید این مسیر رو برن راحت تر قبول میشن 

واقعا بسیاری ب خاطر پول میرن تجربی .درصورتی ک اگر مثلا بازار های مالی بخونن بیان بازار بهتر درمیارن .واقعا پزشکی چیزی ک دانش آموزا فکر میکنن نیست کاش دو هفته در سال ببرنشون بیمارستان ببینن باید کجا کار کنن یا این  که همش درد دیدن چقد روحیه داغون میکنه  اونوقت خیلی هاشون اصلا نمیزنن تجربی ک بخوان کنکور بدن یا خیلی از ریاضی ها  ....

اونی ک سرش همش تو گوشیه گیم میزنه ب خواست خانواده درس میخونه اونو باید بهش گفت عزیز من گیم نت تاسیس کن ایشالا ده سال دیگه ک رفیقت دکتر شد تو هم استدیو بازی سازی بزن .ن این ک پسر خالتو نگااااا دوروز دیگه اون دکتر میشه تو ......

من خودکشی دیدم سر استرس کنکور.....

خوب اگه کلا از پزشکی بت نسازن خانواده ها و کنکور چیز مهمی نباشه(ب اندازه الان)اونایی ک واقعا میخوان ...

بله درسته ... من خانواده ام اصراری به کنکور نداشتن 

خودم ، علاقه داشتم به تحصیل 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

الان که نتایج کنکور اومده و جو روانی کنکوری ها رو میبینم ، منم موافقم ! 

گور بابای کنکور 🤌🏻🥲💔