2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا مث شما بودم الان گوسفندا رو میشمرم خوابم‌ میبره   جدی اینقدر جوابه تو ذهنم یکی یکی مث ...

خدایی؟من امتحان نکردم تا حالا امشب امتحان کنم ببینم حواب میده عبن جغد همه خوابن من چسبیدم به پریز برق 😂

چرا میگن این بچه شما نیست؟ یه آزمایش ژنتیک بدین

شبیه هیشکی نیست ،یبار رفتیم دکتر ،حتی دکترم گفت بنظرتون پدر و مادر هر دو گروه خونی bباشن بچه oمیشه؟

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
وای تا این موقع شب هنوز بیداره؟

الان خوابید الان دوباره بزارم تو تخت بیدار میشه 😑😑😑🤦🏻‍♀️

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ان شالله که موفقیت آمیز باشه مصاحبه همسرتون

ممنونم مهربونم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه بابا فکرتو درگیر این چیزا نکن

دیگه این اطرافیان عنشو دراوردن از بس گفتن. داره باورمون میشه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
خدایی؟من امتحان نکردم تا حالا امشب امتحان کنم ببینم حواب میده عبن جغد همه خوابن من چسبیدم به پریز بر ...

آره امتحان کن ضرری نداره

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷