2777
2789
عنوان

دوستاني كه تجربه سزارين داشتن !!!

1654 بازدید | 176 پست

ي سوالي برام پيش اومده واقعا قبل عمل ميشه آرايش اينا كرد مثل اين فيلما كه ميذارن ؟ آدم خوشگل و مرتب ميتونه بره زايمان كنه ؟ اينا چطوري درد اينا ندارن يا گريه نميكنن كه خراب شه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بیهوش بودم  بعد از زایمانمم تو حالت بیهوشیو خواب بودم اصلا نشد ارایش کنم.قبلشم نباید ارایش میداشتم.ولی یکی که سزارینی بود ولی بی حس شده بود خیلی سرحال و باارایش بود

سزارین که درد نداره تا عمل شی و از بیحسی دربیای،که اگه پمپ درد داشته باشی قبل از بی حسی واست میزنن دیگه حتی ذره ای درد نداری،گریه هم نداره 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

من یکبار تجربه کردم 

زایمانمم کوچکترررررین دردی نداشتم ولی استرس زیاد داشتم ، 

بله میشه آرایش کردن ولی من نکردم ، خیلیام بعد زایمان تو اتاق آرایش میکردن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

عزیزم اگر بیهوشی نباشه و بی حسی باشه اره میشه ،منم آرایش داشتم ، 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من درد داشتم اما نه درحد گریه، ولی چون بیهوشی تو سرم بود هی میخوابیدم، ولی ریمل داشتم 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
پمپ درد قبل بي حسي وصل ميكنن ؟

ببین صادقانه بگم من پمپ در نداشتم ، تخت بغلیم داشت ولی همش غر میزد که درد دارم ، دکترم گفت ببین اینو (یعنی, منو)چه خوب بیهوشی نکرد حالش از تو بهتره

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ببین صادقانه بگم من پمپ در نداشتم ، تخت بغلیم داشت ولی همش غر میزد که درد دارم ، دکترم گفت ببین اینو ...

بيهوشي بود يعني درد داشت ؟ آخه آستانه تحمل درد هم متفاوت ديگه 

بعد من ميگم پمپ بهتر از شياف كه هي يكي بياد دستكاري كنه