2777
2789
عنوان

دوستاني كه تجربه سزارين داشتن !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 176 پست
بله من بچه دومم هست و ان شاالله اواسط آبان زایمانمه ،بله دخمله 😍 شما چند هفته ای؟ جنسیت بچتون دخمل ...

من بچه اولمه من هفته ٣١ ام اونقدر از الان استرس گرفتم كه نگمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كي بايد بگم كه پمپ درد ميخوام ؟ وقت بستري شدن يا از قبل بايد به دكتر بگم ؟ 

قبل از عمل باید به دکترتون بگید راهنمایی میکنن،خود بیمارستان ها هم دارن قبل از عمل باید تهیه کنید و به ایستگاه پرستاری تحویل بدین که وقتی وارد ریکاوری شدین واستون وصل کنن .

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
نه اصلا ،،ولی بعد که به هوش اومدم انقد گریه کردم ریملام پخش شد عین زامبی شدم 😐 نه برای درد ها چون ...

الهي چراااا اخه دير اوردن ؟ منم همش به شوهرم ميگم اومدم بيرون از اتاق اونجا باش ها ولي استرس ميگيرم باز 

همون بدي رو ًداره ديگه ريمل هر چقدر خوب گريه كني ديگههه همه جات سياه ميشه 

من بچه اولمه من هفته ٣١ ام اونقدر از الان استرس گرفتم كه نگمممم

عزیزم خدا حفظش کنه 🙏

من هفته ۲۷ هستم شما خیلی از من جلوتری 😄

اصلا استرس نداشته باش اون روز بهترین روز زندگیت میشه ،من انقدر استرسی بودم که سه شبانه روز قبل از عملم اصلا نمیخوابیدم و توی اتاق عمل از استرس نزدیک بود برم تو کما ولی دیدم که واقعا هیچی نبود خیلی راحت بود وبهترین روز زندگیم شد،البته بیمارستانم خصوصی بود ، از الان دارم لحظه شماری میکنم واسه سزارین دومم 😢

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
من از همين خوشم نمياد ديگه پرستار دست به ادم بزنه  بخاطر همون هم طبيعي نميخوام

من خودمم خجالت میکشم ، خودتم میتونی بزاری ، ولی شرایطت خجالت رو میندازه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
عزیزم خدا حفظش کنه 🙏 من هفته ۲۷ هستم شما خیلی از من جلوتری 😄 اصلا استرس نداشته باش اون روز بهتری ...

من از روز اولي كه فهميدم باردارم يا سرما خوردم يا تنگي نفس داشتم يا استراحت مطلق بودم يعني تا اينجا برسم مردم و زنده شدم ... 

قبلا سر ي چيزا ديگه عمل شدم بيمارستان خصوصي ولي اونقدر ميگن نميدونم سوند درد داره ماساژ بعدش درد داره راه ميري درد ًداره ادم بعد نميدونم بچه شير نميخوره ادم فكر ميكنه روز سختي رو در پيش داره