2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیایید نگرانم

172 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر دوستان توی دیوار یچیزی برای فروش گذاشتم بعد ی نفر گفت که شماره کارت بده انتقال بدم بعد من فقط شماره کارتمو فرستادم بعد کارمون نشد حالا میترسم چون ی ادم مزاحم بود میترسم برای اینکه بفهمه اسمم چی هست مبلغ خیلی کم بزنه ب کارتم بعد اسمم دیگه میره براش بزنه از توی اینستا اسمم رو بزنه مزاحم بشه اخه پروفایلم عکس خودم هست چیکار کنم🥺🥺

یعنی اینقدر یارو بیکاره؟!!

صفحت رو خصوصی کن هرکسی رو هم قبول نکن

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید از پروفایلم میترسم وگرنه صفحم خصوصیه

قضیه رو جنایی نکن

اون بنده خدا الان خوابیده و اصلا تورو یادش نیست بعد تو پرونده جنایی تشکیل دادی

ول کن گلم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.