2777
2789

تو دستور تهیه ش زده به ازای هر کیلو ، هفتصد و پنجاه گرم شکر 

من خودم که درست میکنم همیشه اینقدر شکر نمیریزم خیلی خوب میشه 

ولی شما تاحالا اینقدر شکر ریخیتید برا مربا؟؟ 

بد نمیشه؟؟ 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچقد انجیرم باشه نصفش شکر میریزم

آره دیگ همینجوری هست معمولا نمی‌دونم چرا تو دستورش انقد زیاد زده 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
من تا حالا درست نکردم ولی کلا مربایی که خودم دریت میکنم کمتر شکر میزنم انجیرهم که شیرینه

آره دقیقا

به اندازه یی ک همیشه میریزی الانم بریز. مربا زیادم ک شیرین باشه دلو میزنه . خود انجیر شیرینه

آره حتما 

ممنون عزیزم

من همون ۷۵۰ گرم میریزم قشنگ شهدش عالی میشه بدم میاد آبکی باشه. اتفاقا هفته قبل درست کردم

آها پس شما همینقدر ریختی من حس میکنم زیاده 

آها پس شما همینقدر ریختی من حس میکنم زیاده 

آره عزیزم حیف بااین گوشیم نمیتونم وگرنه عکسشو میزاشتم.فایل عکسا ارور میده

حتما توش چندتادونه هلم بنداز.

زعفرون آب کرده هم بریز خییییلی خوشرنگ و خوشمزه میشه یعنی عالییییی

آره عزیزم حیف بااین گوشیم نمیتونم وگرنه عکسشو میزاشتم.فایل عکسا ارور میده حتما توش چندتادونه هلم ب ...

خیلی ممنون از پیشنهاد ت  عزیزم حتما امتحان میکنم ممنونم