2777
2789

خانما من یه شوهر دارم که اگه خانوادش بگه بمیر میگه باشه .ما دوسال عروسی کردیم تاحالا منو  از تهران خارج نکرده  اینجوریه که اصلا مسافرت نبرده .حالا امشب یه آبجی داره مجرد میگه پاسپورت بگیر با هم بریم کربلا  منظورش مامان وباباش هم هستن .اینم کفت باشه میرم دنبال پاسپورت .در صورتی که خانوادش تازه برج ۱۰ از کربلا اومدن .اینم کلی برای کربلا رفتنشون هزینه کرده بود .حالا من تصمیم دارم نرم باهاشون .نظرتونو لطفا بگین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نری تاثیری داره رو همسرت؟

به هرحال همسرت رو میشناسی مثلا فکرشو کردی که با توجه به روحیاتش ممکنه راحت برگرده بگه باشه تو بمون خونه مامان و بابات ما خودمون میریم...

همه جوانب رو بسنج بعد تصمیم بگیر...

بعد از سفر هم یواش یواش عادتش بده به خوشگذرونی های دوتایی مثل سینما و پارک و پیک نیک وتا عادت کنه بعدا باهم مسافرت و....هم برید

اگه نری تاثیری داره رو همسرت؟ به هرحال همسرت رو میشناسی مثلا فکرشو کردی که با توجه به روحیاتش ممکنه ...

اگه من لج کنم نرم اونم نمیره .منم  دقیقا همینو میخوام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه با مردی که خانواده ش بهش میگن بمیر و میمیره ازدواج کنین مشخصه که چی میشه تعجب میکنم واقعآ

آدم تا با یکی نره زیر یه سقف نمیتونه کامل بشناستش...

حالا شانس ماها پسرای خانواده ما تا زن میگیرن کلا منکر خانوادشون میشن😂

بعضی مردا متاسفانه حد وسط ندارن یا خانواده رو فدای همسرشون میکنن یا بالعکس که هردو اشتباهه

منم خون جگر شدم اونو چیکار کنم😭

با امام حسین حرف بزن بگو اگه صلاحه و واقعا منو طلبیدی پس بزار بیام و مشکلاتمو حل کن❤

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙