2777
2789
عنوان

الان از لیزر اومدم

157 بازدید | 13 پست

درست متوجه نشدم  الان من باید  پماد زینک بزنم  ؟ توی نت نوشته هر ۸ ساعت باید زد ولی جایی که لیزر کردم  نگفت چیزی

الان دقیقا من چه مراقبتی باید انجام بدم ؟  

درد داشت؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من لابیاهام همیشه عرق سوزه و خیلی پوستش نازک شده در حدی که آب هم بریزه درد میگیره با این شرایط نمیتونم برم لیزر؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
ببخشید من لابیاهام همیشه عرق سوزه و خیلی پوستش نازک شده در حدی که آب هم بریزه درد میگیره با این شرای ...

نمی دونم  من صورت بود باید وقتی رفتین شرایطتون رو بگید خودشون توضیح میدن

الان که قرمز نشده ولی هنوزم یکم مور مور میشه ممکنه فردا قرمز بشه یا حالت سوختگی بشه ؟

نه اگر قرمز بشه تا یکی دوساعت بعدش شاید سوختگی داشته باشه ولی اگ امرو نداشته باشه دگ اوکی.حالا محض احتیاط یکم زینک بزن