2777
2789

برای اسپرم اقایون منظورمه

از وقتی فهمیدم قراره ای وی اف شم رو همه چیزایی ک. شوهرم میخوره حساس شدم ک. نکنه مضر باشه

شوهرم باید با غذاش فلفل قلمی بخوره ۵-۶تا اگه فلفل کنار غذاش نباشه غذا نمیخوره بعد من یه جا خوندم تندی برای اقایون بده

بنظرتون حقیقت داره؟

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وی اف کردم بار اول نتیجه داد اسپرمش از ۱ میلیون شد ۴۰ میلیون کیفیتشم خیلی بهتر شد

خداروشکر

چیکار کرد ک پیشرفت داشت چه داروهایی خورد تغذیش چیا بود

رژیم خاصی رعایت کردن؟ چیا رو مثلا؟

مرغ هورمونی رو کامل حذف کرد بجاش مرغ و خروس و جوجه محلی می‌خورد.سردیجات نمی‌خورد اگرم می‌خورد با مصلحش 

گوشت شتر چن روز یبار می‌خورد

خرنوب میخورد

ماکارونی سویا بادمجون اینا حذف

عرقیجات می‌خورد هراز گاهی

طب سنتی هم زیاد میرف و داروهاشو مصرف میکرد

مرغ هورمونی رو کامل حذف کرد بجاش مرغ و خروس و جوجه محلی می‌خورد.سردیجات نمی‌خورد اگرم می‌خورد با مصل ...

اسفناج بروکلی هویج گوجه اینارو زیاد می‌گرفت 

ویتامین ای و اسید فولیک هم می‌خورد تقریبا همیشه

این اواخرم ک اسپریژن 

اسفناج بروکلی هویج گوجه اینارو زیاد می‌گرفت  ویتامین ای و اسید فولیک هم می‌خورد تقریبا همیشه ...

اسپریژن میخورد ببخشید مشکل نعوظ و. کم شدن میل جنسی نداشت؟؟

همسر من از موقعی ک اسپریژن میخوره خیلی مشکلا پیش اومده واسش