2777
2789
عنوان

هشت ساله شدم ❤️آلای دل

| مشاهده متن کامل بحث + 2253 بازدید | 99 پست
[QUOTE=318433516]کلاه میشه شال و کلاه نمیشه با یه کلاف کلاه برای بزرگسالم میشه به من بگو  برا ...

تاثیری توی مصرف کاموا نداره مگر تور بافی کنید ! میل بزرگتر فقط بافت رو شل تر میکنه 

تاثیری توی مصرف کاموا نداره مگر تور بافی کنید ! میل بزرگتر فقط بافت رو شل تر میکنه  

دختر جاریم کلاه سر دخترمو دید گیر داده برا منم بباف 

مدل شیپوری 

۱و ۲/. کلاف میبره 

زورم میاد دو تا کلاف بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جاریم کلاه سر دخترمو دید گیر داده برا منم بباف  مدل شیپوری  ۱و ۲/. کلاف میبره  ...

شیپوری کاموا بیشتر میبره !!!منم از این درخواست ها زیاد داشتم و دارم یاد گرفتم بگم کاموا بگیرید چشم 

الان ارزونترین و بیخودترین کاموا کافی ۵۰ حداقل

سلام گلم میشه یه سوال درباره عمل تیرویئد بپرسم من مادرم میخواد عمل کنه خیلی نگرانم بعدش چه میشه

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
سلام گلم میشه یه سوال درباره عمل تیرویئد بپرسم من مادرم میخواد عمل کنه خیلی نگرانم بعدش چه میشه

سلام دوست عزیز دکتر خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد کلا عمل ساده ای و روز بعد عین یه ادم سالم به زندگی ادامه میدی بعلاوه هر روز صبح یه قرص فقط همین !

اگر درگیری دارن خدای نکرده و ....لطفا خصوصی پیام بدید 

سر ی سرچ آشنا شدم دلیلمم‌ بیکاری 

خوبید شما‌؟ 💚✨

من کاربریتون رو میشناسم و فکر میکنم باید دانشجو فرهنگیان باشید...❤️

در کل خواستم بگم کاربریتون حس خوبی رو منتقل میکنه🦋🍭

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خوبید شما‌؟ 💚✨ من کاربریتون رو میشناسم و فکر میکنم باید دانشجو فرهنگیان باشید...❤️ در کل خواستم ب ...

سلام عزیزم خودت خوبی؟

بله دانشجوام‌

آخ من قر بونت برم خیلی لطف داری عزیزم❤️🥰

سلام عزیزم خودت خوبی؟ بله دانشجوام‌ آخ من قر بونت برم خیلی لطف داری عزیزم❤️🥰

مرسی عزیزم ❤️✨

بله اطلاع داشتم... و هربار ام میبینمتون خدارو شکر میکنم بابت رسیدن به جایگاه دلخواهتون، ❤️✨.. چون اگر اشتباه نکنم یسری مشکلات تو مسیر قبولی براتون پیش اومد... 

عزیزم 🌱✨حقیقته❤️منم همسن شمام❤️البته اگه 20 ساله باشید💜

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
مرسی عزیزم ❤️✨ بله اطلاع داشتم... و هربار ام میبینمتون خدارو شکر میکنم بابت رسیدن به جایگاه دلخواهت ...

بله ۲۰ سالمه

امیدوارم که شمام به جایگاه و خواسته هاتون برسید❤️🌱

بله ۲۰ سالمه امیدوارم که شمام به جایگاه و خواسته هاتون برسید❤️🌱

عزیزم✨مرسی ازت❤️