2777
2789

قبل از طلاق همه جوانب رو بسنجید به فکر سلامت روان فرزتدتون باشید متاسفانه بچه ها بزرگترین آسیب رو میبینند 

.

.

.

چند روزه تو پارک محلی رفتارهای بچه های طلاقو میبینم واقعا ضربه بزرگی خوردند یه جایی نتونستم خودمو کنترل کنم اشکم دراومد طوری شده بود که یه دختر بچه دوستشو هل داد وقتی پدر و مادرش اومدن عصبانی شدن یه دختر دیگه از اون طرف اومد ازش حمایت کرد 

به من میگفت رفتار اون دست خودش نیست منم وقتی مامانم طلاق گرفت اونطوری بودم تازه خوب شدم عمم منو میبره پیش مشاور  ...

چقدر آمار بچه های طلاق بالا رفته 

لطفا این مسائلو جدی بگیرید بچه ها گناهی ندارن 

ما اونارو بدنیا اوردیم مسئولیم در قبالشون

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بله عزیزم سخته ولی دگ اگه شوهرت خیانت کرد مثلا تنها چاره طلاقه بچه ات هم بزرگ شه درک میکنه همه بچه های طلاق هم مشکل دار نیستن همه بچه های مشکل دار هم بچه طلاق نیستن لطفا به این شایعات دامن نزنین ک نتیجش بشه اینکه خواستگار نره براشون 🙂

یک عدد چپی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سی و اندی ساله مامان بابام باهم زندگی میکنن و هزار بار ارزو میکنم کاش همون سال های اول طلاق میگر ...

درسته اینم بده عزیزم 

حالا من به غریبه ها کاری ندارم متاسفانه دخترخاله خودم بخاطر یه عشق پوچ طلاق گرفت بچشو آواره کرد الانم دوباره طلاق گرفته ...

فقط اون بچه آسیب دید این وسط چون شوهر سابقشم ازدواج کرده 

از این موارد زیاده تو جامعه 

بله عزیزم سخته ولی دگ اگه شوهرت خیانت کرد مثلا تنها چاره طلاقه بچه ات هم بزرگ شه درک میکنه همه بچه ه ...

درسته اما همه شانس اینو ندارن آگاهی بدست بیارن !

درسته اینم بده عزیزم  حالا من به غریبه ها کاری ندارم متاسفانه دخترخاله خودم بخاطر یه عشق پوچ ط ...

مطمئن باشید توی اکثریت طلاق هایی ک بوجود میاد دیگه جون ادما حالا زن یا مردش بع لب رسیده که میرن طلاق بگیرن .

چون هنوزم طلاق توی فرهنگ و کشور ما اونقدرررررعادی نیس و باعث خیلی محدودیتا و ناکامیا واسه افراد ویشه پس به راحتی انجامش نمیدن .

اره استثناهایی مث دختر خاله شماهم هست ک الکی طلاق بگیرن

مطمئن باشید توی اکثریت طلاق هایی ک بوجود میاد دیگه جون ادما حالا زن یا مردش بع لب رسیده که میرن طلاق ...

ولی در هر صورت میشه شرایط رو برای کودک مطلوب کرد خیلی مهمه ک بعد طلاق با بچه چطور رفتار بشه