2777
2789
عنوان

چرا از خانواده ی شوهر متنفرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 153 پست

من فکر میکنم فرقی نمیکنه مخاطب کی باشه ...

ادمها سپاسگزار نیستن اکثرا .آدمها حد و حدود خودشون را نمیدونن ...

همین که خیلی از ماها میریم تو پیج های مختلف و اجازه میدیم به خودمون که در قیافه و لباس و قد و ...ملت اظهار نظر کنیم همین حرف من را ثابت میکنه ...توجیه ما اینه که در پیجش را باز گذاشته پس ما باید نظر بدیم !

حالا میتونه اون آدم نظردهنده خانواده همسر باشن و ...

بنابراین ما باید مدیریت زندگی مون را بر عهده بگیریم .چیزهایی که مهمن را مخفی کنیم .حد و حدود بقیه را دیکته کنیم بهشون ...

اگر هم ورود کردن به محدوده ما، باید بلد باشیم چگونه برخورد کنیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا پدر شوهرم زمین باغ چند تا دارد ..مادر شوهرم ارث پدرش گرفت طلا خرید کلی وسیله الکی برا خونه خرید و.....اما پول خرجی ندارن توقع دارن ما کمک کنیم ....یا مثلا مسافرت رفتن برا نوه پسری سوغات نمیارن اما برا نوه دختری و حتی نتیجه دختری سوغاتی آورد   

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

من انقدر از دست مادرشوهرم نفرت دارم هر روز خدا ارزو مرگشو میکنم لعنتیییی خیلییی شیطانه خیلیییی 

شوهرمو بیخود پر میکنه ازم دخالت میکنه تا این حد میپرسه امروز حمام رفتید نهار چی خوردید 

خدااایا خودت حقمو بگیر ازش 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
کشته شدن. خودشون همدیگرو کشتن برادرش همسر سابقم و خواهرشو کشت بحق علی خودشم به زودی اعدام میشه مادر ...

اوه چه ترسناک

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
کشته شدن. خودشون همدیگرو کشتن برادرش همسر سابقم و خواهرشو کشت بحق علی خودشم به زودی اعدام میشه مادر ...

چ ترسناک 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

بخاطر اینکه فضولن و خیلی حسود چشم دیدن آرامش آدم رو ندارن خیلی پر توقع هستن و انتظارات بیجا دارن درحالی که هیچ کاری برای آدم نمیکنن از اینکه کوچکترین پیشرفتی کنیم از حسادت دق میکنن و همیشه پسرشون رو پر میکنن پیدا و پنهان و زن و بچه پسر رو از خونوادش نمیدونن ولی مادر و خواهر رو موندنی می‌دونن و اینو هزاران بار تکرار میکنن

ادم برا هیشکی نباید دردو دل کنه چ دوست چ مادر خودت چ خواهرت چ شوهرت بالاخره از حرف خودت بر علیه خودت ی روز استفاده میشه یعنی بشین جلو اینه برا خودت حرف بزن یا بنویس رو کاغذ بعد کاغذو تیکه پاره کن اما ب احدی حرفا تو دلتو نزن

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
چقدر حرفتون قشنگه.اما حیف که بعد از ۱۲سال بش رسیدم. بله درسته امام علی حرفاشو به چاه میزد ولی به نز ...

اره عزیزم واقعیت اینه ک دلا خو کن ب تنهایی...

خودمون دستمونو بزاریم سر زانومون و یه یاعلی بگیم و خودمون پشتوانه خودمون باشیم.چه توی درد و چه توی شادی

بیخیالِ بقیه...چه ادمای خوبی باشن چه بد،قرار نیس نقش پررنگی تو زندگی ما داشته باشن.

فقط خودمون و خدای خودمونو عشقه...💔

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!