2777
2789

وای نه با اتوبوس بری بهتره که

اسنپ اصلا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بابا با اسنپ برو من در هفته شاید بالای ده بار اسنپ سوار میشم مشکلی هم نبوده

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

مگه این مسافت اسنپ جور میشه!؟

من مسیر ۳ ساعته میخواستم بزنم گفت مسافت شما دوره

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
شما تهران هستید؟ چجوری اسنپ بگیرم مطمئن باشه؟ 

بله تهرانم اپلیکیشین نصب کن از لوکیشین خودت برای لوکیشین مقصد بگیر 

نهایتا از شماره پلاک و شماره تماس راننده هم یه اسکرین بگیر برای یک نفر بفرست که خیالت راحت باشه 

اگر حس کردی ایرادی هم هست دکمه امنیت داره می‌زنی از پشتیبانی باهات تماس میگیرن راهنمایی میکنن