2777
2789

https://www.instagram.com/reel/Cv370zlrHRJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

خانم دکتر شیرین شمس با 26سال سابقه که تو سایت نظام پزشکی هم اسمشونو میتونین ببینین

دفه دیگه کسی تاپیک زد راجبه ویروس و زگیل نگین چیکار کردی یا شوهرت خیانت کرده 😑

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
میشخ خللصه ش رو بکی اینستا باز نمیشه

میگه در گذشته فک میکردن انتقالش فقط از روابطه جنسیه

ولی جدیدا طبق بررسی ها فهمیدن از طریق استخر و بخار اب و لیزر و. ...هم منتقل میشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه در گذشته فک میکردن انتقالش فقط از روابطه جنسیه ولی جدیدا طبق بررسی ها فهمیدن از طریق استخر و ب ...

استخر یعنی تو اب؟ یا مثلا نشستن روی صندلی ها و سکوها

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
استخر یعنی تو اب؟ یا مثلا نشستن روی صندلی ها و سکوها

اینو دقیق نگف

چون ظاهرا ویروس تو اب زنده نمی مونه و منتقل نمیشه

بهرحال متخصص زنان طبق تحقیقات جدید گفته

نه بخدا  جدی گفتم  قدیما میگفتن فقط از طریق رابطه جنسی  اما الان کلی دلایل هست برا ...

نه اینا رو نگف

فقط چیزایی که گفتمو گفت

ویدئوش هست

من پیش دکتر عاطفه نظری برای اچ پی وی رفتم و درمانوبرام شروع  کرد با کرایو و قرص تقویت ایمنی ،نتیجه گرفتم ازشون واقعا دیگه ضایعه هام برنگشتن و چندماه یکبارم میرم چکاپ پیششون خداخیرش بده راضیم ازش

سلام عزیزم منو همسرم دچار این ویروس شدیم من با مراجعه پیش دکتر عاطفه الهویی نظری درمانم رو شروع کردم ایشون بعد از تشخیص برای من کرایو انجام دادن و داروهای تقویت ایمنی میخورم خداروشکر دیگه ضاییعه ای درنیوردم تا الان ممنونم ازشون

دکتر عاطفه الهویی نظری فوق العاده مخصوصا درزمینه hpvو عمل زیبایی واژن من توسایت تعریفشون رو شنیده بودم تا اینکه حضوری رفتم مطبشون واقعا دکتر خوش برخورد و فوق العاده ای هستن پیششون عمل تنگی واژن انجام دادم راضیم ازشون