2821
2789
عنوان

دلشکستن

68 بازدید | 9 پست

چرا مادرا با کارا حرفاشون یه‌کارایی یه حرفایی میزنن‌که ادم دلش بشکنه بگه ای کاش مادرم نبود 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نمیخام شعار بدم ولی قدر مادرتو بدون اون صلاحتو میخاد ولی باهاش حرف بزن تا درکت کنع  

متاسفانه هیچ وقت منو درک نکرده کاری کرده از هم فاصله گرفتیم انقدری کلا گاهی وقتا یادم مبره مادرمه گاهی وقتا فکر میکنم همخونه ایم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
من از لحاظ روحی مردم انقد دلمو شکوندن ولی مهم نیس🤗🤌

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه فرار از زندگی جهنمی که من براش ساختم 

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه ...

ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

🌹🌹ذهن زیبا 🌹🌹
ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

دقیقا چون خودمون گذروندیم این حسارو