2821
2789
عنوان

دلشکستن

68 بازدید | 9 پست

چرا مادرا با کارا حرفاشون یه‌کارایی یه حرفایی میزنن‌که ادم دلش بشکنه بگه ای کاش مادرم نبود 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین نمیخام شعار بدم ولی قدر مادرتو بدون اون صلاحتو میخاد ولی باهاش حرف بزن تا درکت کنع  

متاسفانه هیچ وقت منو درک نکرده کاری کرده از هم فاصله گرفتیم انقدری کلا گاهی وقتا یادم مبره مادرمه گاهی وقتا فکر میکنم همخونه ایم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
من از لحاظ روحی مردم انقد دلمو شکوندن ولی مهم نیس🤗🤌

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه فرار از زندگی جهنمی که من براش ساختم 

منم دقیقا شدم مرده متحرک من اگه بچه دار بشم مادری میشم تنها انگیزه بچم از ازدواج مستقل شدنش باشه نه ...

ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

🌹🌹ذهن زیبا 🌹🌹
ببین نسل ما بهترین پدر مادر ها میشن برای بچه هاشون

دقیقا چون خودمون گذروندیم این حسارو