2821
2789
عنوان

پریودم نشدم 🥹

29 بازدید | 11 پست

امروز موعدمه پریود نشدم

تا حالا سابقه تاخیر نداشتم

همیشه از یک روز قبلش لکه بینی داشتم فرداش پریود میشدم

فقط دیروز دستشویی که بودم یه لخته خیلی کوچک صورتی دیدم خودم فکر کردم لکه بینیم شروع شده اما بعدش دیگه هیچی نیومد فقط ترشحات رقیق و آبکی دارم

درد سینه هم فقط نوکش درد میکنه یدفعه هم اینقدر زیاد میشه که نفسم بند میاد

علایمم شبیه بارداری قبلیمه

اما استرس دارم

امیدوارم باردار باشم🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برج یازده داشتی طلاق میگرفتی که

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

عزیزم دعام کن منم چند روز پیش سقط کردم دعا کن دوباره باردار بشمپ اینکه دو سه روز دیگه ازمایش بده و س ...

عزیزم خیلی درکت میکنم منم بارداری قبلیم توی ۸ هفته سقط شد یکماه بعدش هم بابامو از دست دادم خیلی طول کشید بتونم از نظر روحی خودمو جمع کنم فاصله زیاد افتاد

غصه نخور عزیزم میگذره خیلی دردناکه اما میگذره بعد از ۳ ماه هم اقدام کن سریع میشه چون رحم آمادهس

ایشالا خیلی زود خبر بارداریتو همینجا بدی

عزیزم خیلی درکت میکنم منم بارداری قبلیم توی ۸ هفته سقط شد یکماه بعدش هم بابامو از دست دادم خیلی طول ...

عزیزمی❤️

اره خیلی سخته ولی برای شما سخت تر بوده

انشالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

الان دومین باره اقدام کردی؟

آره ولی بعد از ۱ سال تقریبا

سقط سختی داشتم

دوبار کورتاژ شدم از نظر روحی شدیدا آسیب دیدم اتفاقات یکسال گذشته تاثیرات منفی زیادی روم گذاشت

ولی خب دیگه به خدا توکل کردم

۷ ساله ازدواج کردم کمبود بچه خیلی حس میشه تو زندگیمون

برج یازده داشتی طلاق میگرفتی که

امیدوارم با قلب زیباتری بتونی بچتو بزرگ کنی

یادآوری گذشته ای که خودم فراموشش کردم تو تاپیک که از احتمال بارداریم میگم اصلا خوشایندم نبود

امیدوارم بتونی به بچت یاد بدی از زخم آدما بهشون آسیب نزنه

موفق باشی