2777
2789
کساییکه اینجا معرفی میکنن اکثرا کلاهبردارن

کجا پیدا کنم پس

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب فاال معتقد نباش چون اینده رو قط و فقط خدا میدونه 

هر سوالی داشتی قران و باز کن معنیه همون صفحه جوابتو میده خدا باهات حرف میزنه گلم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یه خانمی بود دقیق بد فالهاش برای بنده درتلگرام انجام داد اما اینجا تعلیق شدن

سلام

معرفی فالگیر ممنوعه.

خیلی به خاطر این چیزها کاربران رو تعلیق می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ب فاال معتقد نباش چون اینده رو قط و فقط خدا میدونه  هر سوالی داشتی قران و باز کن معنیه همون صف ...

باز کردم معنیش به نیت من ربط نداشت😞

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
یه خانمی بود دقیق بود فالهاش برا بنده تلگرام انجام داد ویس فرستاد اما اینجا تعلییق شدن

دررخواست دادم آیدی بده

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
باز کردم معنیش به نیت من ربط نداشت😞

نیتت و میگی ؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

اسی برات صلوات فرستادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11804143/ختم-۳۱۳-سوره-یاسین-ب-مناسبت-شهادت-حضرت-رقیه-س-زمان-تا-۵-صفر?postId=305909129

نمیتونم بگم🤦🏽‍♀️🩷

باشه قشنگیم

اسی برات صلوات فرستادم https://www.ninisite.com/discussion/topic/11804143/ختم-۳۱۳-سوره-یاسین-ب-منا ...

مرسی یه یاسینم من میخونم

مبتلا به سندروم سسدستی