2777
2789
نخیر قانون میگه بچه ۱۸ سالش بشه خودش اموالش تصمیم میگیره الانم فقط مثلا قیم میتونه خونه بچه رو اجاره ...

چرا میتونه عزیزم 

انقد راهها هست 

من کامل پرسیدم 

قیم اجازه داره

نخیر قانون میگه بچه ۱۸ سالش بشه خودش اموالش تصمیم میگیره الانم فقط مثلا قیم میتونه خونه بچه رو اجاره ...

وگرنه قیم مشخص نمیکردن 

اموال بچه رو تا سن قانونی بلاک می‌کردن

قیم از مالش برمیداره مثلا خرجش کنه و هرکاری بخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله موافقم شوهر خاله من فوت شد دوتا بچه کوچیک داشت قیمشون پدربزرگشون شد یه آپارتمان داشتن میخاستن بفروشن اما اجازشو نداشتن و نمیتونستن بخاطر همین صبر کردن بچه ها 18 سالشون شد بعد فروختنش 

به شوهرت بگو وصیت نامه بنویسه وهمه چی رابه نام شما وبچه هات بزنه.کسی نمیتونه بعد از مرگش حرفی بزنه.ا ...

فقط یک سوم اموال رو می تونه وصیت کنه.. هیچ کس بیشتر از یک سوم نمی تونه وصیت کنه

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
 فقط یک سوم اموال رو می تونه وصیت کنه.. هیچ کس بیشتر از یک سوم نمی تونه وصیت کنه

پدرمن خونه وماشین داشت بعد وصیت کرد بین ما بچه ها ومادرم تقسیم شود.دیگه وصیت نامه را که نشون همه دادیم دهانهای مبارکشون بسته شد.البته پدر ومادر  پدرم فوت شده بودن

میبینی بدبختیا با زنه

قبل از فوت شوهرت

اموال رو به نام تو بزنید و بچه ات .... صلح عمری کنه

و حتما تو دفترخونه و با شاهد معتبر انجام بدید

برادرشوهرت حتما تلاش میکنه ارث مادرشوهرت رو ازتون بگیره

باید همه چی مال بچه تون بمونه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین شما هیچ اطلاعی حقوقی در زمینه قیم و ارث و مهریه ندارید برید پیش وکیل تا از گمراهی درتون بیاره مردم عادی از حقوق چیزی نمیدونن

در ضمن اون نصف اموال رو اگه بعنوان مهریه داده باشه میشه مهریه. اگرم همین طوری داده باشن که مهریه شما سرجاش هست و طلب ممتاز حساب میشه.

پدرمن خونه وماشین داشت بعد وصیت کرد بین ما بچه ها ومادرم تقسیم شود.دیگه وصیت نامه را که نشون همه داد ...

قانونی نیست عزیزم

وصیت مال یک سوم امواله

دیگه اونایی که سکوت کردن خوب کردن ولی قانونا فقط یک سوم رو میشه وصیت کرد ‌.‌‌...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پدرمن خونه وماشین داشت بعد وصیت کرد بین ما بچه ها ومادرم تقسیم شود.دیگه وصیت نامه را که نشون همه داد ...

اگه پدر و مادرش زنده بودن مطمئن باش اعتراض میزدن  چون تا یک سوم وصیت جایز الباقی به رضایت وراث بستگی داره

سهم کوچیک ؟ سهم مادر از زن بیشتره عزیزم...... همچینم کوچیک نیست یک ششم از همه چی به نظرم استارتر ال ...

سهم زن و مادر پدر کمه سهم اولاد بیشتر منظورم از کوچیک این بود وگرنه زیاد و کم بردنش مونده به ارثی که شوهرش داره یکی ثروتمند یکی چیزی نداره که روش دعوا هم بشه شاید شوهرش میخواد مادرش هم یه سهمی ببره قهر هم باشن بلخره مادرشه واسه همین همچین کاری نمی کنه شاید هم امید به زندگی داره ایشون فکر میکنه قراره بمیره خودش همچین فکری در مورد خودش نداره از دل طرف که خبر نداریم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
قانونی نیست عزیزم وصیت مال یک سوم امواله دیگه اونایی که سکوت کردن خوب کردن ولی قانونا فقط یک سوم ر ...

سوال ؟؟

مثلا یک مرد میتونه قبل فوت تمام خانه اش رو اسم بچه ها بزنه که بعدا بعد مرگش خونه به زنش نرسه 

آیا همچین چیزی ممکنه ؟؟

چرا میتونه عزیزم  انقد راهها هست  من کامل پرسیدم  قیم اجازه داره

قیم بنا به دلایل خاصی می تونه همچین کاری کنه اینجوری نیست بی دلیل بدون کاغذ دادستان بیاد سر خورد اموال بچه رو بفروشه هر کاری میخواد بکنه😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سوال ؟؟ مثلا یک مرد میتونه قبل فوت تمام خانه اش رو اسم بچه ها بزنه که بعدا بعد مرگش خونه به زنش نرس ...

بله چرا نشه عزیزم دارای هر کسی قبل فوتش مال خودشه می تونه به نام هر کسی که دوست داره بزنه ارث بعد مرگ طرف معنی پیدا میکنه

قانونی نیست عزیزم وصیت مال یک سوم امواله دیگه اونایی که سکوت کردن خوب کردن ولی قانونا فقط یک سوم ر ...

میشه مرد ی بتونه خونه ای که نام خودش هس تمام کمال بزنه به نام پسرها و زنش بعدا نتونه مهریه از خونه برداره ؟؟؟