جالبه بدهکاره میگه باطل میشه و نمیتونن بیان طلباشونو بگیرن چقد این بدبخته
نه اشتباه میکنه اگه مدرک داشته باشن مثل چک،سفته ،رسیدیاهرمدرک محکمه پسندی حتی میتونن برن دادگاه درخواست انحصاروراثت بدن حتی اگه خانواده درخواست نداده باشن ،یااگه وراث قبل طلبکارانحصاروراثت کرده باشن میتونن یه برگ ازگواهی انحصاروراثت روبگیرن
نه پدربزرگش مرده عموشم که به عالم و آدم بدهکاره عموش شاید برای مال بچم بیاد جلو قیم بشه صل ...
شما اگه باشی به عموش نمی رسه به همین راحتی نگم تو دادگاه رد صلاحیت بشید که فکر نکنم به این راحتی باشه
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا فوت کرده بود اینجا نبودم از قبل باید بدونم خانوادش خیلی بدن بمیره میخان ...
شوهرت میتونه بزنه بنامت یا صلح کنه بنامتون که بعداز فوت بشما میرسه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
خانواده شوهرم آدمای بشدت بدین همینجوریش کلی ارثش و بالا کشیدن این بمیره برای قیم شدن همه کاری میکن ...
هر کاری میخوان بکنن وقتی مادر بچه ها زنده باشه و صلاحیت داشته باشه هیچ کاری نمی تونن بکنن چرا الکی خودتو اذیت میکنی فقط مادرش یه سهم کوچیک می تونه از دارای پسرش ببرع
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اره انقد اذیتم کرده که خدا میدونه شما چیزی نمیدونی مخصوصا خانوادش خودشم میدونه چیکار ...
مهریه ات چقدره؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
نه پدربزرگش مرده عموشم که به عالم و آدم بدهکاره عموش شاید برای مال بچم بیاد جلو قیم بشه صل ...
عمو قیم نمیشه عزیزم
فقط پدربزرگ پدری
حتی اونم، باز حضانت با مادر بچه هست
اگر همسرت پدر و مادرش زنده نباشند خواهر و برادرش اصلا تو انحصار وراثت اینا حساب نمیشن چون بچه دارید ..... ولی خب رسم اینه که خبر میدن بهشون دیگه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
هر کاری میخوان بکنن وقتی مادر بچه ها زنده باشه و صلاحیت داشته باشه هیچ کاری نمی تونن بکنن چرا الکی خ ...
سهم کوچیک ؟ سهم مادر از زن بیشتره عزیزم...... همچینم کوچیک نیست یک ششم از همه چی
به نظرم استارتر الان که شوهرش زنده هست بهتره اموال رو به نام بزنند و کارهای قانونی بکنن وگرنه یک ششم رو مادرشوهر می بره
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊