2777
2789
چه ربطی به ارتباط داشتن داره؟؟؟میگم هزینه کفن ودفن مردباخانواده پدریشه چون اوناام ازاموال شوهر ارث م ...

البته تا وقتیکه زن و بچش باشن به خانوادش چیزی نمیرسه

تقریبا همش میره برا بچش 

و اینکه فک کنم هزینه کفن و دفن رو بعدا از رو اموال خود مرده برمیدارن اگه دارا باشه بعد هرچی موند میشه ارث 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگر ب تو راضی نمیشه بگو بزنه ب نام بچه تون یا صلح عمر کنه به بچتون، بعد حضانت بچه رو هم بده بهت اونو ...

قانون فرق کرده حضانت بچه کلا بعد مرگ با مادره

اما قیم و قاضی تعیین میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا فوت کرده بود اینجا نبودم  از قبل باید بدونم  خانوادش خیلی بدن  بمیره میخان ...

فقط در صورتی ک همسرتون قبل از فوتشون هپه اموالشونو به نام شما و فرزندتون کنن

در غیر اینصورت بله ارث میبرن

بچه داره دیگه همه چی به بچش میرسه چه ماجرایی؟!

اگه اولاد قبل پدر مادر فوت کنه پدر مادر از ارثیه فرزند سهم میبرن ولی بچه ش دیگه سهمی از پدر مادرش نمیبره یعنی اگه پدر قبل پدر بزرگ فوت کنه به نوه ارثی نمیرسه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والله منم اطرافم دیدم خیلی ها فوت شدن بچه ها سهم بردن پدر مادر هم زنده بودن سهم بردن ندیدم اصلا کسی ...

خب حتما اونا زن طلب مهریه نکرده

ولی خب اول قرض و دین مرده رو میدن ک مهریه هم جزوشه بعد تقسیم میشه، اگه مهریه از اموال بیشتر باشه ک کل اموال میره ب مهریه اگه کمتر باشه مهریه رو میدن بعد بقیه شو تقسیم میکنن

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
وا هنوز بدبخت زنده هستش مراسم کفن و دفنشم اماده کردی مرگ دست خداست پیشاپیش نگران چی هستی 

خب بیماره ، عمه منم مریض بود همه می دونستیم داره میمیره بعد ۲ماهه فوت شد 

من نصف ملکی بنامهمه که از مهریم بیشتره  میگن دادگاه میگه همون مهرت

دارای خانم مال خود خانما دارای آقا حساب نمیشه که همون بشه مهریه 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دوست عزیز اگر همسرتون فوت شد شما سریع دادخواست مهریه بدید تا اول دینش بشما از ارث داده بشه بعد هرچ ...

فقط مادره فولاد ذرهش هست 

نه عزیزم قیم میتونه اموال و رو حتی بفروشه 

من کامل پرسیدم 

تو گوگل بزنید انقدا هستن زدن که قیم هاشون اموالشون و فروختن و خوردن مثل پدربزرگ

البته تا وقتیکه زن و بچش باشن به خانوادش چیزی نمیرسه تقریبا همش میره برا بچش  و اینکه فک کنم ...

عزیزم پدر مادرش زنده باشن سهم میبرن

ببین عزیزم یه سهم پدر مادر میبره یه سهم همسر بقیه فرزندان اینجوری نیست همه چیز رو بیارن فقط به عنوان ...

ازاموال اول بدهی که درزمان حیات به عهده متوفی بوده داده میشه مثل چک وسفته ومهریه ام چون عندالمطالبه است بدهی زمان حیاته پس اولویت داره بعدازکسر بدهی ومهریه (حتی اگرزن زودترازشوهرمرده باشه مهریه به وراث زن میرسه اگرفرزندداشت فرزندش درغیراینصورت پدرومادرخواهروبرادرزن و...)بعداگه چیزی مونداگرمادروهمسرمتوفی زنده باشن سهم اوناداده میشه الباقی اموال به فرزندان میرسه البته اگرفرزندنداشت به وراث دیگه مثل خواهروبرادرو...

قانون فرق کرده حضانت بچه کلا بعد مرگ با مادره اما قیم و قاضی تعیین میکنه

خب قیم ینی چی؟؟؟ ینی همون ک حضانتو داره

مگه قیم با کسی ک حضانت بچه رو داره فرق میکنه؟؟😑

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
ازاموال اول بدهی که درزمان حیات به عهده متوفی بوده داده میشه مثل چک وسفته ومهریه ام چون عندالمطالبه ...

جالبه بدهکاره 

میگه باطل میشه و نمیتونن بیان طلباشونو بگیرن 

چقد این بدبخته